Loading...
Buffé 1
Buffé Sida 2
Buffé Sida 3
Buffé Sida 4
Buffé Sida 5
Buffé Sida 6
Buffé Sida 7
Buffé Sida 8
Buffé Sida 9
Buffé Sida 10
Buffé Sida 11
Buffé Sida 12
Buffé Sida 13
Buffé Sida 14
Buffé Sida 15
Buffé Sida 16
Buffé Sida 17
Buffé Sida 18
Buffé Sida 19
Buffé Sida 20
Buffé Sida 21
Buffé Sida 22 Klassiska engelska scones serveras t
raditionellt med clotted cream och marmelad. Den brittiska specialiteten clotted cream är ett tjockare slags grädde, men cream cheese går lika bra. Efter de skurna smörgåsarna väntar apelsinscones och spröda tarteletter fyllda med lemon curd och hallon. aft SKURNA SMÖRGÅSAR Bred smör på stora skivor av formbröd (ljusa eller grova). Fyll med något av tipsen nedan. Lägg ihop och tryck till lätt. Skär ev bort kanterna med en brödkniv och dela på mitten till sandwichar. TIPS PÅ FYLLNINGAR: • Kallrökt lax, cream cheese, finrivet citronskal eller finriven pepparrot. • Tunt skivad gurka och hackad dill. • Hackat ägg, majonnäs och krasse. TEA SANDWICHES 22 BUFFÉ 10 • 2 01 1
Buffé Sida 23
Buffé Sida 24
Buffé Sida 25
Buffé Sida 26
Buffé Sida 27
Buffé Sida 28
Buffé Sida 29
Buffé Sida 30
Buffé Sida 31
Buffé Sida 32
Buffé Sida 33
Buffé Sida 34
Buffé Sida 35
Buffé Sida 36
Buffé Sida 37
Buffé Sida 38
Buffé Sida 39
Buffé Sida 40