Buffé 1
Buffé Sida 2
Buffé Sida 3
Buffé Sida 4
Buffé Sida 5
Buffé Sida 6
Buffé Sida 7
Buffé Sida 8
Buffé Sida 9
Buffé Sida 10
Buffé Sida 11
Buffé Sida 12
Buffé Sida 13 röna utflykter Rödbetan. Röd som den
ryska revolutionen. Utmärkt till soppa. Med några enkla grepp i köket gör du en borsjtj med spenat och dill. Vi vet inte hur rysk den är egentligen. Men den är revolutionerande god. på Röda torget RECEPT "BORSJTJ" : Skala rödbetorna, jordärtskockorna, rotsellerin och den gula löken. Riv rotfrukterna grovt. Hacka löken och pressa vitlöksklyftorna. Fräs löken och vitlöken i olivolja, försiktigt så att de inte får färg.Tillsätt tomatpuré och rotfrukter; låt det fräsa någon minut. Häll i vattnet och lägg i buljongtärningen. Låt soppan koka på svag värme i 20 min.Tillsätt mer vatten om soppan känns för tjock. Smaka av med salt och peppar och strö över hälften av dillen precis innan du serverar Skölj spenaten och strimla den grovt. Hacka dillen. Blanda spenaten, dillen och en skvätt olivolja. Salta och peppra. Servera salladen tillsammans med soppan.TILL 2-3 PERSONER BEHÖVS: 250 g rödbetor, 200 g jordärtskockor; 50 g rotselleri, 3 vitlöksklyftor; I gul lök, I kruka spenat (ca 100 g), I kruka dill (ca 45 g), 1/2 dl olivolja, I srönsaksbuliongtärning, I msk tomatpuré, I I vatten, salt och peppar ICA-handlarna s informatio n om grönar e matvaror - v Ö J K t>> s b i Ö Ö ICA. handlama
Buffé Sida 14
Buffé Sida 15
Buffé Sida 16
Buffé Sida 17
Buffé Sida 18
Buffé Sida 19
Buffé Sida 20
Buffé Sida 21
Buffé Sida 22
Buffé Sida 23
Buffé Sida 24
Buffé Sida 25
Buffé Sida 26
Buffé Sida 27
Buffé Sida 28
Buffé Sida 29
Buffé Sida 30
Buffé Sida 31
Buffé Sida 32
Buffé Sida 33
Buffé Sida 34
Buffé Sida 35
Buffé Sida 36
Buffé Sida 37
Buffé Sida 38
Buffé Sida 39
Buffé Sida 40