Loading...
Buffé 1
Buffé Sida 2
Buffé Sida 3
Buffé Sida 4
Buffé Sida 5
Buffé Sida 6
Buffé Sida 7
Buffé Sida 8
Buffé Sida 9
Buffé Sida 10
Buffé Sida 11
Buffé Sida 12
Buffé Sida 13
Buffé Sida 14
Buffé Sida 15 Surströmming! Masao Mochizukis först
a möte med svensk matkultur var tveksamt. Men numera gillar han både sill , rökt lax och lingon. På restaurang One Happy Cloud möter japansk vardagsmat smaker från hela världen. För Buffés läsare har Masao låtit skapa några rätter som vi får smaka på här. • Wasabi till yakiniku. En japansk omöjlighet. -Så äter man bara inte i Japan, sade Masao Mochizuki. Det är tjugo år sedan, och han ville lära svenskar äta japanskt på japanskt vis. Därmed bastå. Om någon gäst hade föreslagit sushi gjord på svenskt bröd hade han nog blivit utslängd. fortsättning på sid 16
Buffé Sida 16
Buffé Sida 17
Buffé Sida 18
Buffé Sida 19
Buffé Sida 20
Buffé Sida 21
Buffé Sida 22
Buffé Sida 23
Buffé Sida 24
Buffé Sida 25
Buffé Sida 26
Buffé Sida 27
Buffé Sida 28
Buffé Sida 29
Buffé Sida 30
Buffé Sida 31
Buffé Sida 32
Buffé Sida 33
Buffé Sida 34
Buffé Sida 35
Buffé Sida 36
Buffé Sida 37
Buffé Sida 38
Buffé Sida 39
Buffé Sida 40