Loading...
Buffé 1
Buffé Sida 2
Buffé Sida 3
Buffé Sida 4
Buffé Sida 5
Buffé Sida 6
Buffé Sida 7
Buffé Sida 8
Buffé Sida 9
Buffé Sida 10
Buffé Sida 11
Buffé Sida 12
Buffé Sida 13
Buffé Sida 14
Buffé Sida 15
Buffé Sida 16
Buffé Sida 17
Buffé Sida 18
Buffé Sida 19
Buffé Sida 20
Buffé Sida 21 Recept : Jacob Gray/Buffé Foto : Tom
as Yeh GINO MED MANDEL OCH NYPONCRÉME Sätt ugnen på "grill" eller 275°c. Skala och skiva 2 nektariner eller clementiner, 2 bananer och 2 kiwi. Blanda och fördela detta på 4 ugnssäkra tallrikar eller i en form. Riv 100 g vit blockchoklad över. Gratinera 4-5 minuter i ugnen. Blanda 2 dl kesella gourmet med 2 msk nyponpulver och 50 g krossade mandelbiskvier samt gärna 1-2 msk citronsaft. Ställ in i frysen några minuter. Servera genast när frukten är klar. Skeda på kesellan.
Buffé Sida 22
Buffé Sida 23
Buffé Sida 24
Buffé Sida 25
Buffé Sida 26
Buffé Sida 27
Buffé Sida 28
Buffé Sida 29
Buffé Sida 30
Buffé Sida 31
Buffé Sida 32
Buffé Sida 33
Buffé Sida 34
Buffé Sida 35
Buffé Sida 36
Buffé Sida 37
Buffé Sida 38
Buffé Sida 39
Buffé Sida 40