Buffé 1
Buffé Sida 2
Buffé Sida 3
Buffé Sida 4
Buffé Sida 5
Buffé Sida 6
Buffé Sida 7
Buffé Sida 8
Buffé Sida 9
Buffé Sida 10
Buffé Sida 11
Buffé Sida 12
Buffé Sida 13
Buffé Sida 14
Buffé Sida 15
Buffé Sida 16
Buffé Sida 17
Buffé Sida 18
Buffé Sida 19
Buffé Sida 20
Buffé Sida 21
Buffé Sida 22
Buffé Sida 23
Buffé Sida 24
Buffé Sida 25
Buffé Sida 26
Buffé Sida 27
Buffé Sida 28
Buffé Sida 29
Buffé Sida 30
Buffé Sida 31
Buffé Sida 32
Buffé Sida 33
Buffé Sida 34
Buffé Sida 35
Buffé Sida 36
Buffé Sida 37
Buffé Sida 38
Buffé Sida 39 buffé Tel redaktionen: 08-728 23 00
Adress: Box 6630, 113 84 Stockholm E-post: red.buffe@otw.se ICA Kort: 033-474790 Övriga frågor: 020-83 33 33 (helgfri mån–fre 9–15) Prenumeration: 021-475 75 40 Pris: 275 kr/helår Chefredaktör: Tony Wallin tony.wallin@otw.se Ansvarig utgivare: Kenneth Bengtsson Redaktör: Camilla Thörnqvist, camilla.thornqvist@otw.se Lina Wallentinson (tjänstledig) Receptansvarig: Ellinor Jidenius, ellinor.jidenius@otw.se Formgivare: Anne Sydquist Red.assistent: Richard Hante Allergifrågor: Elisabeth Ekstrand Hemmingsson Vintips: Jan Samuelson Korrektur: Peje Hasselqvist Film på www.ica.se: Robert Kjessel Annonsfrågor: Mathias Grahn, mathias.grahn@ica.se Redaktionsråd: Anna Hedström, Eva Junevad, Christina Karlsson, Helen Rundqvist, Marie Wass, Harriet Tiderman-Säfwenberg Produktion: OTW Publishing, Forma Publishing Group (miljöcertifierat enligt ISO 14001) Repro: Done Tryck: Roto Smeets Information om rekvisita samt matlagningsfilmer som visar de enklaste handgreppen hittar du på www.ica.se/buffe TÄVLA & VINN 50 GRILLBÖCKER Paul Svensson, vår grillkock i detta nummer, är nu extra aktuell med boken »Paul grillar« (Norstedts). Han grillar allt ifrån blomkål till kungskrabba och bjuder på en gedigen receptrepertoar. Paul tipsar även om bästa utrustningen, grilltekniker och råvaruskola. Svara rätt på frågorna nedan och du har chans att vinna boken! Gör så här: Skriv ner rätt svarsrad på ett vykort och skicka till Buffé, 109 89 Stockholm, eller mejla raden till tavling.buffe@formapg.se. Senast den 28 maj vill vi ha ditt svar. Totalt lottas 50 böcker ut bland dem som svarat rätt. Vinsterna skickas omedelbart när dragningen är gjord. 50 grillböcker att vinna! 1. Hur många ingredienser har Börje Salming i sin steak sauce? A) 10 B) 15 C) 12 2. Vad är ett måste när Paul Svensson grillar? A) Gasol B) Aluminiumfolie C) Rapsolja 3. I vilken del av New York bor Marcus Samuelsson? A) SoHo B) Chinatown C) Harlem DÄRFÖR FÅR DU BUFFÉ! Som tack för att du hör till våra bästa kunder bjuder vi på inspiration kring vårt största glädjeämne – mat! Du får Buffé utan extra kostnad när du handlar för 1 200 kronor i månaden eller mer med ditt ICA Kort. Mer info på www.ICA.se 4. Vilken rätt gav testlagarna bäst betyg? A) Lammkotletter med grillade grönsaker B) Ljummen potatissallad med räkor & sparris C) Spenatsoppa med ägghalvor & gremolatabröd 5. Hur gör Björn Frantzén för att slippa fisk som fastnar på grillen? A) Doppar den i grädde B) Panerar den i mjöl C) Penslar den med smör Nästa nummer kommer 10 juni STOR SOMMAR- SPECIAL Buffé firar 15 år med ett 64 sidor tjockt sommarnummer. Det blir midsommarfirande i Hälsingland och hemma-hos i Florida. Semesterlata rätter kommer från Skåne och från västkusten bjuds båtmat. Baka bästa sommarkakan Hemma hos Annika Sörenstam Läckert på grillen
Buffé Sida 40