Buffé 1
Buffé GRÖN PANZANELLA En grön tolkning på den ital
ienska salladen är ett måste i påsk!
Buffé BRYNT SMÖRGLASS Ljuvligt elegant glass på ba
ra fyra ingredienser – utan glassmaskin.
REKLAM OCH NYHETER FRÅN ICA I FOKUS: Gröna påskti
ps TOVE LAVESKOG Kock, ICA Köket Tove Laveskog tipsar om tre våriga och lite extra gröna favoriter för årets påskfirande. FÖRRÄTT I väntan på den svenska sparrisen, råstek svenskodlad svartrot och servera med vispat smör smaksatt med vinäger och dragon. upptäck en godare påsk LEDIGHET, VÅRVINDAR OCH stora doser matglädje. Nu välkomnar vi på ICA påsken med öppna armar – och mängder av extra goda varor! Krispiga knäckesticks med smakrik ost och färska rädisor. Ägghalvor som toppas med krämig färskost med pepparrot, röd stenbitsrom och färsk gräslök. Hel laxsida som bakas i ugnen under ett krispigt täcke av panko, oliver och kapris. Och till dessert, en söt citronkaka med färska bär. Precis så enkelt är det att servera en smakrik påsk – med ICAs egna, lite extra goda varor. Att laga mat mitt i veckan kan vara en utmaning. Då gäller det att hitta smarta genvägar som inte kompromissar med smaken. Koka ICA Jasminris boil in bag enligt anvisning på förpackningen. Skär ICA Gott Liv Kycklinglårfilé i bitar. Stek kycklingen i lite olja och krydda med salt och peppar. Rör ner ICA VARMRÄTT Istället för lammstek, ugnsbaka rotselleri med brynt smör och vitlök och servera med jordärtskocksgratäng samt tunt hyvlad fänkål med citron och fänkålsfrön. DESSERT Med hopp om våren, avsluta med en frisk citronmarängpaj med massor av bär – som dessutom går utmärkt att förbereda! Asia Paneng curry och låt sjuda 5 minuter. Ansa och skär ICA Broccoli i bitar, koka i saltat vatten 4 minuter. Servera kycklinggrytan med ris, broccoli och hackade salta jordnötter. + + + = 36 BUFFÉ #03/2024 MIDDAGSHYLLAN
Buffé FATTIGA RIDDARE 25 mars infaller våffeldagen
– i år firar vi den helst med våfflade fattiga riddare!