Buffé 1
Buffé GRÖN PANZANELLA En grön tolkning på den ital
ienska salladen är ett måste i påsk!
Buffé BRYNT SMÖRGLASS Ljuvligt elegant glass på ba
ra fyra ingredienser – utan glassmaskin.
Buffé FATTIGA RIDDARE 25 mars infaller våffeldagen
– i år firar vi den helst med våfflade fattiga riddare! SLUTLIGEN det våras för våfflor TÄVLA OM BOKEN PIZZA WIZARD Maila svar och adress till buffe@studiobon.com med ämnesraden “Pizza wizard” eller posta dem till Bufféredaktionen, Studio Bon, Ringvägen 123, 116 61 Stockholm, märk med “Pizza wizard”. Vi behöver ditt bidrag senast 31 mars. Vi drar tio vinnare som kontaktas via post. Rätt svar presenteras i nästa nummer. 1. Avsluta ordspråket: För allt smör i... A ... Skåne B ... Sverige C ... Småland 2. Vad är Osterlamm? A En österrikisk paj B En schweiziskt maträtt C En tysk sockerkaka Vad vi helst gräddar i våffeljärnet? Fattiga riddare! Servera med lättvispad grädde och din favoritsylt. TIPS Perfekt när du har några skivor torrt bröd över. FATTIGA RIDDARE I VÅFFELJÄRN 4 PERSONER / 30 MIN INGREDIENSER 3 ägg 2 dl vispgrädde 2 msk strösocker 2 krm salt 2 tsk vaniljsocker 4 skivor vitt formbröd smör sylt och vispad grädde till servering 39 BUFFÉ #03/2024 GÖR SÅ HÄR 1. Vispa ihop ägg, grädde, socker, salt och vaniljsocker. Lägg ner brödskivorna och låt dra ungefär 30 sekunder. 2. Värm ett våffeljärn. Grädda skivorna i lite smör tills de är gyllene. 3. Servera med sylt och grädde. 3. Hur hög ska kanten på en äkta napolitansk pizza vara? A 1–2 cm B 2–3 cm C 3–4 cm Rätt svar från Buffé #02: 1. C-vitamin 2. Goldendoodle 3. Vätska Buffé #04 kommer 16–19 april Fullständiga tävlingsvillkor hittar du på ica.se/buffe/tavlingsvillkor RECEPT SOFIA NILSSON STYLING HEDVIG BILLENGREN LINDENBAUM FOTO LENNART WEIBULL