Loading...
Buffé 1
Buffé DECEMBER Trenden, råvaran och matkulturen at
t utforska just nu.
Buffé FIRA MED FINESS Ge 2021 ett extra gott avslu
t.
NYÅR I GLASET ”En frisk riesling från Europa bala
nserar det feta i osten. Ljus pilsner är ett bra alkoholfritt alternativ!” BAKAD OST MED CRUDITÉSALLAD 6 PERSONER / 30 MIN INGREDIENSER 1 hel krämig dessertost t ex Mont d´Or eller Camembert 500 g 2 fasta päron 1 fänkål 3 stjälkselleri Vinägrett 1 msk flytande honung 1 msk rödvins- eller sherryvinäger 1 msk olivolja 1 krm salt 1 krm svartpeppar GÖR SÅ HÄR 1. Sätt ugnen på 200 °C. Skiva päron, fänkål och selleri tunt och lägg i iskallt vatten. Vispa ihop alla ingredienser till vinägretten. 2. Lägg osten i en ugnsfast form och ställ in i ugnen ca 15 minuter eller tills den fått fin färg och smält. 3. Låt grönsakerna rinna av på en ren kökshandduk. Blanda med vinägretten vid servering. Servera salladen med den varma osten. 19 BUFFÉ #12/2021
Buffé ETT STORSLAGET AVSLUT Ingen nyårsmiddag utan
dessert!
Buffé VILKEN TOPPING VÄLJER DU? Nya favorittillbeh
ör för familjens alla korv med bröd-fans.
Buffé SAGOLIKA CITRUSRÄTTER
Buffé MATNYTTIGT Kocken Frida Ronge gör det enkelt
...
Buffé ICAs EGNA SIDOR
Buffé SOFIAS SPANING Skåla in det nya året med en
syrlig grapefruktdrink signerad Buffés Sofia Nilsson.