Loading...
Buffé 1
Buffé DECEMBER Trenden, råvaran och matkulturen at
t utforska just nu.
Buffé FIRA MED FINESS Ge 2021 ett extra gott avslu
t.
Buffé ETT STORSLAGET AVSLUT Ingen nyårsmiddag utan
dessert!
Buffé VILKEN TOPPING VÄLJER DU? Nya favorittillbeh
ör för familjens alla korv med bröd-fans.
Buffé SAGOLIKA CITRUSRÄTTER
VARDAG LAX MED NUDLAR OCH KOKOS- OCH LIMEDRESSING
4 PERSONER / 30 MIN INGREDIENSER 4 portionsbitar lax à ca 125 g ½ dl svarta sesamfrön 1 dl rostad lök 250 g pak choi 180 g risnudlar olja, salt Kokosdressing ½–1 jalapeño 1 burk kylskåpskall kokosmjölk 400 ml 1 kruka koriander 2 tsk finrivet limeskal GÖR SÅ HÄR 1. Sätt ugnen på 175 °C. Mixa alla ingredienser till dressingen och krydda med 2 krm salt. 2. Lägg laxen i en oljad ugnsform och krydda med 2 krm salt. Blanda sesamfrön och rostad lök med 1 msk olja och fördela på laxen. Ställ in i mitten av ugnen ca 15 minuter eller tills laxen är klar. 3. Plocka bladen från pak choi. Koka nudlarna enligt anvisning på förpackningen. Lägg ner pak choi och låt koka med de sista 2 minuterna. Häll av. 4. Blanda nudlarna med hälften av dressingen. Servera nudlarna med laxen och pak choi och resten av dressingen vid sidan av. 31 BUFFÉ #12/2021
Buffé MATNYTTIGT Kocken Frida Ronge gör det enkelt
...
Buffé ICAs EGNA SIDOR
Buffé SOFIAS SPANING Skåla in det nya året med en
syrlig grapefruktdrink signerad Buffés Sofia Nilsson.