Loading...
Buffé 1
Buffé DECEMBER Trenden, råvaran och matkulturen at
t utforska just nu.
Buffé FIRA MED FINESS Ge 2021 ett extra gott avslu
t.
Buffé ETT STORSLAGET AVSLUT Ingen nyårsmiddag utan
dessert!
Buffé VILKEN TOPPING VÄLJER DU? Nya favorittillbeh
ör för familjens alla korv med bröd-fans.
Buffé SAGOLIKA CITRUSRÄTTER
Fernando Di Luca, grundaren av varumärket Zeta: -
Jag serverar alltid risotto! Fernando Di Luca, mannen som introducerade olivoljan för svenskarna, har nyårsmenyn klar för sig. -Jag serverar alltid risotto. Tillsammans med skaldjur ger det en lyxig känsla även om det är lätt att laga och går att förbereda i förväg. Men välj gärna vårt lyxigare risottoris Zeta Gran Reserva Cá Del Cru som är lufttorkat i två år. Då hinner alla goda smaker i skalet flytta in i riskornet och försvinner inte när skalet tas bort vid poleringen. Det är därför det smakar som förr när allt ris polerades för hand. Buon Appetito. Vill du läsa mer om liv, kärlek och mat som är underbar och nyttig på samma gång upptäck Fernandos nya kombinerade biografi och kokbok: Fernando! Mitt livs historia, Mitt livs recept. Risotto di capesante e aragosta (Risotto med pilgrimsmusslor & hummer) Receptet hittar du i Fernando! och på zeta.nu En fantastisk entreprenörshistoria och sextio härliga recept från Italien. Boken vann Svenska Designpriset i oktober och handlar om Fernando Di Lucas resa att introducera den italienska matkulturen för svenskarna. Boken finns att köpa på Bokus och Adlibris.
Buffé MATNYTTIGT Kocken Frida Ronge gör det enkelt
...
Buffé ICAs EGNA SIDOR
Buffé SOFIAS SPANING Skåla in det nya året med en
syrlig grapefruktdrink signerad Buffés Sofia Nilsson.