Loading...
Buffé 1
Buffé DECEMBER Trenden, råvaran och matkulturen at
t utforska just nu.
Buffé FIRA MED FINESS Ge 2021 ett extra gott avslu
t.
Buffé ETT STORSLAGET AVSLUT Ingen nyårsmiddag utan
dessert!
Buffé VILKEN TOPPING VÄLJER DU? Nya favorittillbeh
ör för familjens alla korv med bröd-fans.
Buffé SAGOLIKA CITRUSRÄTTER
VARDAG GNOCCHI MED ÄRTOR OCH CITRONMASCARPONE 4 P
ERSONER / 30 MIN INGREDIENSER 125 g mascarpone 2 msk färskpressad citronjuice 1 msk finrivet citronskal 1 schalottenlök 400 g färsk gnocchi 2 msk smör 2 msk rapsolja 250 g gröna ärtor 65 g färsk bladspenat 1 dl hackade rostade valnötter salt hyvlad parmesan att toppa med GÖR SÅ HÄR 1. Rör ihop mascarpone med citronjuice och -skal och 2 krm salt. Skala och skriva löken tunt. Stek gnocchi i smör och olja tills den mjuknar och får färg. Tillsätt lök, ärtor och 2 krm salt och stek ytterligare någon minut. Vänd ner spenaten. 2. Lägg upp på tallrikar och toppa med en klick citronmascarpone. Strö över valnötter och parmesan. Toppa gärna med extra citronskal och svartpeppar. 33 BUFFÉ #12/2021
Buffé MATNYTTIGT Kocken Frida Ronge gör det enkelt
...
Buffé ICAs EGNA SIDOR
Buffé SOFIAS SPANING Skåla in det nya året med en
syrlig grapefruktdrink signerad Buffés Sofia Nilsson.