Loading...
Buffé 1
Buffé DECEMBER Trenden, råvaran och matkulturen at
t utforska just nu.
Buffé FIRA MED FINESS Ge 2021 ett extra gott avslu
t.
Buffé ETT STORSLAGET AVSLUT Ingen nyårsmiddag utan
dessert!
Buffé VILKEN TOPPING VÄLJER DU? Nya favorittillbeh
ör för familjens alla korv med bröd-fans.
Buffé SAGOLIKA CITRUSRÄTTER VARDAG Sagolika citrus
rätter RECEPT SOFIA NILSSON STYLING CHARLOTTA NORLÉN FOTO EMMA SHEVTZOFF TIPS! Servera gärna den bakade fetaosten som förrätt eller tillbehör till fisk, kyckling eller fläsk. Byt ut grapefrukten mot annan citrusfrukt t ex pomelo eller apelsin. BAKAD FETAOST MED GRAPEFRUKT OCH FÄNKÅL 4 PERSONER / 30 MIN INGREDIENSER 300 g fetaost 4 msk olivolja 2 msk honung 1 stor fänkål 2 endiver 2 röda grapefrukter 2 msk vitvinsvinäger 1 tsk fl ingsalt 2 msk hackad dill GÖR SÅ HÄR 1. Sätt ugnen på 225 °C. Lägg fetaosten på en bakpappersklädd plåt. Ringla över 1 msk olja och 1 msk honung. Baka i mitten av ugnen 15–20 minuter tills den är gyllene. 2. Hyvla fänkålen tunt, gärna på mandolin. Plocka bladen från endiven och skölj. Skala grapefrukten med kniv och skär i skivor. Rör ihop 1 msk honung, 3 msk olja, vitvinsvinäger och salt. 3. Lägg upp fänkål, endive och grapefrukt på ett fat. Toppa med fetaosten och dill. Ringla över dressingen. 29 BUFFÉ #12/2021 Från grapefrukt till apelsin! Låt säsongens saftiga citrusfrukter sätta smak på färgstarka vardagsrätter som pasta, gryta och sallad.
Buffé MATNYTTIGT Kocken Frida Ronge gör det enkelt
...
Buffé ICAs EGNA SIDOR
Buffé SOFIAS SPANING Skåla in det nya året med en
syrlig grapefruktdrink signerad Buffés Sofia Nilsson.