Loading...
Buffé 1
Buffé DECEMBER Trenden, råvaran och matkulturen at
t utforska just nu.
Buffé FIRA MED FINESS Ge 2021 ett extra gott avslu
t.
Buffé ETT STORSLAGET AVSLUT Ingen nyårsmiddag utan
dessert!
EFTERRÄTT CITRUSSALLAD MED MANGOSORBET OCH PISTAG
ENÖTTER 6 PERSONER / 30 MIN INGREDIENSER TIPS! Gör sockerlagen och skiva alla citrusfrukter i förväg. Lägg upp vid servering. 2 apelsiner 2 röda grapefrukter 1 stor mango 10 myntablad 1 dl rostade och saltade pistagenötter ca ½ liter mangosorbet Sockerlag ¾ dl strösocker 2 tsk finrivet citronskal ¾ dl färskpressad citronjuice 1 ½ dl sultanrussin 3 passionsfrukter GÖR SÅ HÄR 1. Sockerlag: Koka upp socker med citronskal och -juice. Häll i en skål över russinen. Gröp ur passionsfrukten och blanda ner. 2. Skala apelsin och grapefrukt med kniv. Skär ut filéerna. Skala och skär mangon i skivor. Strimla myntan. 3. Fördela citrus och mango på 6 tallrikar. Strö över russinblandningen. Hacka nötterna och strö över. Toppa med mynta och en kula mangosorbet. 25 BUFFÉ #12/2021
Buffé VILKEN TOPPING VÄLJER DU? Nya favorittillbeh
ör för familjens alla korv med bröd-fans.
Buffé SAGOLIKA CITRUSRÄTTER
Buffé MATNYTTIGT Kocken Frida Ronge gör det enkelt
...
Buffé ICAs EGNA SIDOR
Buffé SOFIAS SPANING Skåla in det nya året med en
syrlig grapefruktdrink signerad Buffés Sofia Nilsson.