Buffé 1
Buffé Sida 2
Buffé Sida 3
Buffé Sida 4
Buffé Sida 5 Vill du bli Testlagare? Alla recept i
Buffé testlagas, men några låter vi ett antal läsare få första tjing att provlaga för att sedan tycka till om dem i tidningen. Nu efterlyser vi nya, hungriga testlagare till nästa år. Ta chansen och sök nu! För mer information om hur det går till, se sidan 39. »Testlagandet sätter guldkant på tillvaron och sprider många ringar på vattnet. Vi äter bättre överlag, har börjat vecko— planera igen och så får man chans att bjuda vänner på middag ofta!« »Du blir en inspiratör åt både dig själv, din familj och majoriteten av familjer runt om i landet.« Tomas Henderup, Höllviken Ursula Kalizewska, Visby »Som testlagare ’tvingas’ man laga rätter som jag aldrig hade lagat annars, vilket leder till många positiva överraskningar. Barnen tycker det är jättekul, inte minst att sätta betyg...« Helena Sundström, Piteå »Jag har upptäckt nya smaker och tillagningssätt, t ex hur vansinnigt gott det är att ugnsrosta rödbetor. Sedan har det varit berikande att lära känna de andra testlagarna.« Jonas C Wahlström, Bandhagen »Vi har fått en härlig, och ärlig, dialog kring matbordet, som jag har nytta av oavsett vilka rätter jag lagar.« Carin Cassborg, Stockholm/Arvidsjaur »Förut var jag något av en receptslav, nu vågar jag experimentera betydligt mer!« Maria Dahlberg, Göteborg B U F ÉX • 20 10BUFFÉ X • 2 0102 0 1 0 BUF BU UF F É X •2X • 2 É 5 Upprop! TA CHANSEN – SÖK NU! CHA SE ANSEN – SÖK SENAST DEN 7 SEPTEMBER. Ö NU FOTO JOEL WÅREUS
Buffé Sida 6
Buffé Sida 7
Buffé Sida 8
Buffé Sida 9
Buffé Sida 10
Buffé Sida 11
Buffé Sida 12
Buffé Sida 13
Buffé Sida 14
Buffé Sida 15
Buffé Sida 16
Buffé Sida 17
Buffé Sida 18
Buffé Sida 19
Buffé Sida 20
Buffé Sida 21
Buffé Sida 22
Buffé Sida 23
Buffé Sida 24
Buffé Sida 25
Buffé Sida 26
Buffé Sida 27
Buffé Sida 28
Buffé Sida 29
Buffé Sida 30
Buffé Sida 31
Buffé Sida 32
Buffé Sida 33
Buffé Sida 34
Buffé Sida 35
Buffé Sida 36
Buffé Sida 37
Buffé Sida 38
Buffé Sida 39
Buffé Sida 40