Buffé 1
Buffé GALEN I GELATO!
Buffé EN KULINARISK TIDSRESA
Buffé MATSKOLA
Buffé SÄSONGENS SALLADER GRÖNT Säsongens sallader
COUSCOUSSALLAD MED HALLOUMI OCH ROSTAD SÖTPOTATIS 4 PERSONER / 30 MIN INGREDIENSER 500 g sötpotatis 1 dl hasselnötter 1 msk sesamfrön 2 dl couscous, gärna pärlcouscous 1 msk konc grönsaksfond 2 hjärtsallad eller 1 romansallad 250 g halloumi 1 dl hackad persilja olivolja, salt Paprikahummus 1 förp kokta kikärtor 380 g 1 hel inlagd paprika 1 riven vitlöksklyfta ev 1 msk tahini (sesampaste) GÖR SÅ HÄR 1. Sätt ugnen på 225° C. Skala och skär potatisen i mindre bitar. Lägg i en ugnsform med hasselnötter och sesamfrön. Blanda med 1 msk olja och ½ tsk salt. Rosta i mitten av ugnen ca 20 minuter. 2. Paprikahummus: Mixa alla ingredienser med ½ dl olivolja och ¾ tsk salt till en slät hummus. 3. Koka couscousen enligt anvisning på förpackningen med fonden. Skölj och bryt salladen i bitar. Skär halloumin i bitar och stek i olja på hög värme tills den får färg. 4. Blanda sötpotatisen och hasselnötterna med couscousen och persiljan. Lägg på ett fat tillsammans med salladen. Toppa med halloumin och servera med hummusen. 24 BUFFÉ #04/2019 Med varmare temperaturer kommer en längtan efter lättare rätter och uppfriskande ingredienser. Här listar vi fyra härliga salladsrecept som både piggar upp och mättar. RECEPT SOFIA NILSSON STYLING CAROLINE DAFGÅRD WIDNERSSON FOTO LENNART WEIBULL TIPS! Toppa med grillad kyckling.
Buffé SÅSMAGI
Buffé DET VÅRAS FÖR RABARBER
Buffé #MITTBUFFE
Buffé ICAs EGNA SIDOR
Buffé SLUTET GOTT