Loading...
Buffé 1
Buffé GALEN I GELATO!
Buffé EN KULINARISK TIDSRESA
Buffé MATSKOLA
Buffé SÄSONGENS SALLADER
GRÖNT GLASNUDELSALLAD MED RÄKOR OCH JORDNÖTSDRESS
ING 4 PERSONER / 30 MIN INGREDIENSER 200 g glasnudlar eller risnudlar 2 stora morötter 1 kålrabbi 1 mango ½ skivad röd chili 200 g skalade räkor 2 finskurna salladslökar 2 dl hackad koriander ½ dl hackade jordnötter rapsolja Jordnötsdressing ¾ dl osötat jordnötssmör 2 ½ msk japansk soja 2 msk färskpressad limejuice 1 msk finriven ingefära 1 riven vitlöksklyfta 1 msk honung ½ finhackad röd chili TIPS! Strimla även ner stjälkarna på koriandern. GÖR SÅ HÄR 1. Vispa ihop alla ingredienser till dressingen. Späd med ½ dl vatten. 2. Koka nudlarna enligt anvisning på förpackningen. Spola i kallt vatten och blanda med 1 msk olja. 3. Skala morötter, kålrabbi och mango. Skär i skivor och strimla tunt. Blanda nudlarna med morötter, kålrabbi, mango, chili och hälften av dressingen. 4. Toppa med räkor, salladslök, koriander och jordnötter. Servera med resten av dressingen. 27 BUFFÉ #04/2019
Buffé SÅSMAGI
Buffé DET VÅRAS FÖR RABARBER
Buffé #MITTBUFFE
Buffé ICAs EGNA SIDOR
Buffé SLUTET GOTT