Loading...
Buffé 1
Buffé SOMMAR – SMAKERNA/ SPANINGARNA/DETALJERNA
Buffé TRE FRÅGOR
Buffé MIDSOMMAR PÅ NORRLÄNDSKA
Buffé SVENSKA SOMMARPÄRLOR
Buffé NU GRILLAR VI ARGENTINSKT
GRILLAT VINJETT ROSTAD SÖTPOTATIS MED GETOST OCH
MYNTA 6 PERSONER / 30 MIN INGREDIENSER 1 kg sötpotatis 1 tsk salt ½ tsk svartpeppar 200 g getost 2 msk hackad mynta olivolja GÖR SÅ HÄR 1. Sätt ugnen på 225°C. Skala och skär potatisen i cm-tjocka skivor. Lägg på en bakpappersklädd plåt och blanda med 2 msk olja, salt och peppar. Rosta i mitten av ugnen ca 20 minuter tills de får färg. Rör om efter halva tiden. 2. Låt svalna lite. Strö över smulad getost, mynta och 1 msk olja. › JOAQUINS GRILLSKOLA 1. Ha tålamod när du tänder grillen. Försök att undvika tändvätska eftersom maten kan ta smak. 2. Börja med att göra en ring av tidningspapper och lägg i mitten, lägg därefter lite kolbitar, små, små torra träbitar och torrt gräs runt pappersringen. 31 BUFFÉ #6–7/2018 3. Tänd sedan på pappret och blås försiktigt. När det börjar ta sig lägg på mer kol tills du är nöjd med storleken på elden. Det är som ett slags ritual! » G T O T T T I L L D E T M E S A !
Buffé VÄRLDSMÄSTERSKAP I SNACKS
Buffé ICAs EGNA SIDOR
Buffé SETT I FLÖDET