Loading...
Buffé 1
Buffé SOMMAR – SMAKERNA/ SPANINGARNA/DETALJERNA
Buffé TRE FRÅGOR
Buffé MIDSOMMAR PÅ NORRLÄNDSKA
Buffé SVENSKA SOMMARPÄRLOR
Buffé NU GRILLAR VI ARGENTINSKT
Buffé VÄRLDSMÄSTERSKAP I SNACKS
FOTBOLLSFEST LAXTACO MED AVOKADOHUMMUS OCH MANGOS
ALSA 4 PERSONER ELLER 8 PERSONER SOM PLOCKMAT / 30 MIN INGREDIENSER GÖR SÅ HÄR 1 förp pulled salmon, 300 g 1 mango ½ gurka 1 röd chilifrukt 2 msk färskpressad limejuice 2 dl hackad koriander 65 g bladspenat tortillas och/eller tacoskal till servering Avokadohummus 1 förp kokta kikärtor ca 380 g 2 avokador 2 msk tahini (sesampaste) 1 riven vitlöksklyfta 1 tsk salt 1 msk färskpressad limejuice 2 msk olivolja 1. Mixa alla ingredienser till avokadohummusen. 2. Skala mangon. Skär mango och gurka i små tärningar. Dela, kärna ur och hacka chilin. Blanda mango, gurka, chili, limejuice och koriander. 3. Värm laxen enligt anvisning på förpackningen. Servera laxen med avokadohummus, mangosalsa och bladspenat i tortillas eller tacoskal. TIPS! Hittar du inte pulled salmon så kan du använda ugnsbakad eller varmrökt lax smaksatt med BBQ-sås. » 35 BUFFÉ #6–7/2018 RECEPT SOFIA NILSSON FOTO JAKOB FRIDHOLM STYLING CHARLOTTA NORLÉN
Buffé ICAs EGNA SIDOR
Buffé SETT I FLÖDET