Buffé 1
Buffé SOMMAR – SMAKERNA/ SPANINGARNA/DETALJERNA
Buffé TRE FRÅGOR
Buffé MIDSOMMAR PÅ NORRLÄNDSKA
Buffé SVENSKA SOMMARPÄRLOR
Buffé NU GRILLAR VI ARGENTINSKT
Buffé VÄRLDSMÄSTERSKAP I SNACKS
FOTBOLLSFEST VM GRATINERADE NACHOS MED CHEDDAR OC
H MAJS 4 PERSONER SOM PLOCKMAT / 15 MIN INGREDIENSER 1 påse nachochips, ca 200 g 2 dl majs 2 dl riven cheddarost 2 avokador 1–2 färska jalapeños 2 dl gräddfil 1 kruka koriander GÖR SÅ HÄR 1. Sätt ugnen på 225°C övervärme/grill. Tina majsen. Sprid ut nachosen på en plåt. Strö över majs och ost. Ställ in i ugnen tills osten smälter. 2. Dela, kärna ur och gröp ur avokadon. Skär i skivor. Skiva jalapeñon tunt. 3. Ringla gräddfilen över nachosen. Toppa med avokado, jalapeño och koriander. GRÖNSAKSSTAVAR MED ÄDELOSTDIPP 4 PERSONER SOM PLOCKMAT / 15 MIN GÖR SÅ HÄR Rör ihop 2 dl crème fraiche med 100 g smulad ädelost. Servera med grönsaker skurna i skivor eller stavar, exempelvis selleri, gurka, morot eller rädisa. TIPS! Du kan också servera grönsakerna i portionsglas. Fördela dippen i botten av glasen och toppa med grönsakerna. PANKOBAKADE BÖNOR MED CHILI- OCH LIMEYOGHURT 4 PERSONER SOM PLOCKMAT / 30 MIN INGREDIENSER 250 g färska haricots verts 1 ägg 1 krm salt 2 dl panko 1 dl riven parmesan 1 dl vetemjöl 2 msk rapsolja Chili- och limeyoghurt 1 dl matyoghurt 10% 1 tsk sriracha 1 tsk finrivet limeskal 1 tsk färskpressad limejuice 1 krm salt GÖR SÅ HÄR 1. Sätt ugnen på 200°C. Vispa ihop ägg och salt. Blanda panko och parmesan. 2. Doppa bönorna i mjöl, ägg och sist pankon, tryck försiktigt fast blandningen. 3. Sprid ut på en bakpappersklädd plåt. Ringla över oljan. Ställ in i mitten av ugnen tills de är gyllene, ca 10 minuter. 4. Rör ihop alla ingredienser till chilioch limeyoghurten. Servera med haricots verts. 38 BUFFÉ #6–7/2018
Buffé ICAs EGNA SIDOR
Buffé SETT I FLÖDET