Buffé 1
Buffé SOMMAR – SMAKERNA/ SPANINGARNA/DETALJERNA
Buffé TRE FRÅGOR
Buffé MIDSOMMAR PÅ NORRLÄNDSKA
Buffé SVENSKA SOMMARPÄRLOR
Buffé NU GRILLAR VI ARGENTINSKT
Buffé VÄRLDSMÄSTERSKAP I SNACKS
PIGS IN A BLANKET – SMÖRDEGSINBAKAD KORV CA 16 BI
TAR / 30 MIN INGREDIENSER 1 rulle kyld smördeg, ca 250 g 4 korvar, t ex chorizo 2 msk dijonsenap 1 uppvispat ägg ca 2 tsk vallmofrön GÖR SÅ HÄR 1. Sätt ugnen på 200°C. 2. Rulla ut smördegen och skär i fyra lika stora bitar. Bred lite senap i den nedre kanten av alla bitar och pensla med ägg på den övre. Lägg en korv på varje bit och rulla ihop. 3. Pensla med ägg och strö över vallmofrön. Skär sedan varje korv i ca fyra sneda bitar och lägg på en bakpappersklädd plåt. 4. Grädda i mitten av ugnen ca 10 minuter, tills de får lite färg. SNABBA QUESADILLAS MED SPENAT OCH MOZZARELLA 4 PERSONER SOM PLOCKMAT / 15 MIN INGREDIENSER 1 förp kokta vita bönor, ca 380 g 2 dl riven mozzarella 2 krm salt 2 krm svartpeppar ½ påse babyspenat (à 65 g) 6 tortillabröd 3 msk rapsolja GÖR SÅ HÄR 1. Häll av, skölj och låt bönorna rinna av. Mosa bönorna och blanda med mozzarella, salt och peppar. 2. Bred fyllningen på tre av tortillabröden. Toppa med spenat och lägg på resten av bröden. Stek i oljan tills de får färg. Skär i bitar. EDAMAMEBÖNOR MED SESAM OCH SOJA 4 PERSONER SOM PLOCKMAT / 15 MIN GÖR SÅ HÄR Ånga eller koka 500 g frysta edamamebönor enligt anvisning på förpackningen. Rör ihop 3 msk japansk soja, 1 msk sesamolja och 1 msk sesamfrön. Blanda med bönorna eller servera vid sidan av som en dipp. 37 BUFFÉ #6–7/2018
Buffé ICAs EGNA SIDOR
Buffé SETT I FLÖDET