Buffé 1
Buffé SOMMAR – SMAKERNA/ SPANINGARNA/DETALJERNA
Buffé TRE FRÅGOR
Buffé MIDSOMMAR PÅ NORRLÄNDSKA
Buffé SVENSKA SOMMARPÄRLOR
Buffé NU GRILLAR VI ARGENTINSKT
Buffé VÄRLDSMÄSTERSKAP I SNACKS
FOTBOLLSFEST PADRONES MED PARMESANDIPP 4 PERSONER
SOM PLOCKMAT / 15 MIN GÖR SÅ HÄR KYCKLINGVINGAR MED KORIANDERMAJONNÄS 4 PERSONER SOM PLOCKMAT / 15 MIN INGREDIENSER 1 förp BBQ chicken wings, ca 400 g GÖR SÅ HÄR Koriandermajonnäs 2 dl majonnäs 1 kruka koriander 1 tsk finrivet limeskal 1 krm salt POPCORN MED CHILI OCH LIME 15 MIN GÖR SÅ HÄR Poppa en påse popcorn (för mikrovågsugn) enligt anvisning på förpackningen. Blanda 50 g smält smör med 2 tsk sriracha och 1 tsk finrivet limeskal. Häll ner smöret i påsen och skaka om. PARMESANPOPCORN 15 MIN GÖR SÅ HÄR Poppa en påse popcorn (för mikrovågsugn) enligt anvisning på förpackningen. Blanda med 1 dl finriven parmesan. 1. Mixa alla ingredienser till majonnäsen. 2. Värm kycklingvingarna enligt anvisning på förpackningen. Servera med majonnäsen. Blanda 2 dl crème fraiche, 2 dl finriven parmesan och 1 krm svartpeppar. Stek 200 g pimiento de padrón i 1 msk olja på hög värme tills de får lite färg. Servera med dippen. SHRIMP ROLLS INGREDIENSER 1 burk skalade räkor, ca 300 g 2 selleristjälkar 2 hela saltgurkor 1 avokado 1 msk färskpressad citronjuice 1 ½ dl majonnäs 2 krm chiliflakes 2 krm salt ½ dl finskuren gräslök 8–10 små korvbröd GÖR SÅ HÄR 1. Häll av och hacka räkorna grovt. Strimla sellerin. Dela och kärna ur avokadon. Skär avokadon och saltgurkan i små tärningar. 2. Rör ihop alla ingredienser och servera i bröden. 36 BUFFÉ #6–7/2018 › 4 PERSONER SOM PLOCKMAT / 30 MIN ›
Buffé ICAs EGNA SIDOR
Buffé SETT I FLÖDET