Buffé 1
NÄSTA NUMMER DAGLIG INSPIRATION! Glöm inte att fö
lja @tidningenbuffe på Instagram. Nästa nummer Buf fé #11 kommer 21 november Julens smaker Julbord i ny tappning signerat Diadonna. Glöggmingel Sött och salt till festen. Söta favoriter Julens godaste bakverk! Tävla om boken Din nya vegetariska vardag Skicka dina svar och adress till buffe@studiobon.com med ämnesraden ”Din nya vegetariska vardag” eller posta dem till Studio Bon, Ringvägen 123, 116 61 Stockholm. Vi behöver ditt bidrag senast 31 oktober. Vi drar tio vinnare som kontaktas via mail eller post. Rätt svar presenteras i nästa nummer. 1. Vad heter Sabrina Ghayours kokbok? A Det persiska köket B Laga persiskt C Persiana 2. Vad heter ämnet i chili som ger den dess hetta? A Kapsaicin B Tartrazin C Maltodextrin 3. Vad heter den polska varianten av fyllda degknyten? A Gyoza B Pierogi C Mandu Rätt svar från Buffé #9: 1. En tredjedel, 2. Papper, 3. 4 oktober 39 BUFFÉ #10/2018 FOTO MATHIAS NORDGREN