Loading...
Buffé Sida 1
Buffé Sida 2
Buffé Sida 3
Buffé Sida 4
Buffé Sida 5
Buffé Sida 6
Buffé Sida 7
Buffé Sida 8
Buffé Sida 9
Buffé Sida 10
Buffé Sida 11
Buffé Sida 12
Buffé Sida 13 CIABATTA MED KÖRSBÄRSTOMATER. MOROT
& KALRABBI FÖR 4 PERSONER 4 ciabatta bröd 2 kålrabbi 2 morötter blandade salladsblad 12 gula eller röda körsbärstomater SÅS: 3 vitlöksklyftor 4 gula eller röda körsbärstomater 2 msk olivolja 1 msk socker timjan salt, peppar GÖR SÅ HÄR: 1. Skala och finhacka vitlöken. Skålla och skala tomaterna. Skär dem i 4 delar och gröp ur kärnorna. 2. Blanda tomatköttet med olivolja och socker i en kastrull. Låt koka i ca 15 minuter. Smaka av med timjan, salt och peppar. För mer sting i såsen, blanda ner ett par matskedar paste av soltorkade tomater, finns på burk, eller tomatpuré. 3. Skala och riv kålrabbi och morötter på rivjärnets grova sida. 4. Dela ciabattan på längden och bre på lite sås på ena halvan. Lägg på salladsblad. Halvera körsbärstomaterna och strö dem över. Ringla såsen över. Lägg på den andra brödhalvan. Johanna och Andreas har skördat gula och röda tomater i Birgittas växthus
Buffé Sida 14
Buffé Sida 15
Buffé Sida 16
Buffé Sida 17
Buffé Sida 18
Buffé Sida 19
Buffé Sida 20
Buffé Sida 21
Buffé Sida 22
Buffé Sida 23
Buffé Sida 24
Buffé Sida 25
Buffé Sida 26
Buffé Sida 27
Buffé Sida 28
Buffé Sida 29
Buffé Sida 30
Buffé Sida 31
Buffé Sida 32
Buffé Sida 33
Buffé Sida 34
Buffé Sida 35
Buffé Sida 36
Buffé Sida 37
Buffé Sida 38
Buffé Sida 39
Buffé Sida 40