Loading...
Buffé Sida 1
Buffé Sida 2
Buffé Sida 3
Buffé Sida 4
Buffé Sida 5 Lättlagat för stora & små Sommar och
sol, då kanske vi har tid att bry oss lite extra om vad som serveras på middagstallriken. Det får gärna vara rikligt med grönsaker, och de feta såserna byts mot fräscha dressingar. TEXT TONY WALLIN & ANNA GIDGÅRD RECEPT JACOB GRAY STYLIST LISELOTTE FORSLIN FOTO ERIC JOSJÖ ILLUSTRATIONER THOMAS STÅLBERG Buffés kock Jacob Gray har den här gången komponerat mat med temat: må väl tillsammans med matskribenten och stylisten Liselotte Forslin. På bilden ser vi Matilda Gray och Vide Forslin. Pasta rullar med färskost och skinka Fläskfilé med nudlar och wokade grönsaker Falukorvsomelett med grönsaker c I S TA Krämigt god pasta med smak av rök t skinka. Valet av färdig tomatsås styr också rättens smak. Ser lite festlig ut. Minimal t med ingredienser men ändå en riktigt festlik rätt. Hoisinsåsen kan ersättas av någon annan favoritsås. Lära Skaldjurstortilla med avokadosås Påminner lite om en spansk omelett med lök och potatis . Med falukorv i blir det en vardagshit. Karibisk kokosoch currykyckling För dig som vill veta mer Förklaring till recepten; innehåll per person. Energi i kcal: • Fett i gram: • = < 500, Fibrer i gram: • =500-750 , • =>75 0 kcal = < 30, • • = 30-40, • = > 40 g = > 10, * • = 5-10, * = < 5 g Busenkel rät t som passar bra som mellanmål (räcker då till dubbelt så många) eller som en lättare middagsrätt. Blanda allt och häll det i en ugnssäker form, sedan sköter sig rätten på egen hand . Och det blir supergott!
Buffé Sida 6
Buffé Sida 7
Buffé Sida 8
Buffé Sida 9
Buffé Sida 10
Buffé Sida 11
Buffé Sida 12
Buffé Sida 13
Buffé Sida 14
Buffé Sida 15
Buffé Sida 16
Buffé Sida 17
Buffé Sida 18
Buffé Sida 19
Buffé Sida 20
Buffé Sida 21
Buffé Sida 22
Buffé Sida 23
Buffé Sida 24
Buffé Sida 25
Buffé Sida 26
Buffé Sida 27
Buffé Sida 28
Buffé Sida 29
Buffé Sida 30
Buffé Sida 31
Buffé Sida 32
Buffé Sida 33
Buffé Sida 34
Buffé Sida 35
Buffé Sida 36
Buffé Sida 37
Buffé Sida 38
Buffé Sida 39
Buffé Sida 40