Buffé Sida 1
Buffé Sida 2
Buffé Sida 3
Buffé Sida 4
Buffé Sida 5
Buffé Sida 6
Buffé Sida 7
Buffé Sida 8
Buffé Sida 9
Buffé Sida 10
Buffé Sida 11
Buffé Sida 12
Buffé Sida 13
Buffé Sida 14
Buffé Sida 15
Buffé Sida 16
Buffé Sida 17
Buffé Sida 18
Buffé Sida 19
Buffé Sida 20
Buffé Sida 21 Dottern Erika ska ta sig ett dopp ne
danför hotellet, En liten försäljningsvagn i de typiska mexikanska färgerna stod vid vägkanten. Mats vilar sig vid en av ruinerna som fanns i mayastaden Chtchén Itzd. En helt vanlig gata med bostäder på Isla Mujeres. TOMAT- OCH DILLPAJ MED RÄKO R FÖR 4- 6 PERSONER PAJ DEG: 4 dl vetemjöl 150 g smör 4 msk vatten TOMATSÅS: 2-3 msk olivolja 1 burk krossade tomater (400 g) 1 msk dillfrö 1 tsk salt 1 msk vitt vin eller 1/2 tsk socker FYLLNING: 4 ägg 11/2 dl vispgrädde 11/2 dl lättcréme fraiche 1/2 tsk salt svartpeppar 200 g grekisk fetaost 200 g skalade, frysta räkor GÖR SÅ HÄR: 1. Sätt ugnen på 225°C. 2. Hacka ihop ingredienserna till pajdegen och ställ den svalt. 3. Hetta upp oljan i en panna och häll i tomatkrosset. Sänk värmen, tillsätt dillfrö, salt och vin/socker. 4. Koka ihop i ca 10 minuter tills såsen tjocknat lite. Låt den svalna. 5. Vispa ihop ägg, grädde, créme fraiche, salt, peppar och tomatsås. 6. Tryck ut degen i en pajform, ca 28 cm i diameter, och förgrädda i ca 10 minuter. 7. Fyll pajskalet med kuber av fetaost och tinade, skalade räkor. Häll i äggblandningen och grädda i ca 35 minuter. För alla? Tomat- och dillpaj med räkor innehåller gluten, mjölk och ägg.
Buffé Sida 22
Buffé Sida 23
Buffé Sida 24
Buffé Sida 25
Buffé Sida 26
Buffé Sida 27
Buffé Sida 28
Buffé Sida 29
Buffé Sida 30
Buffé Sida 31
Buffé Sida 32
Buffé Sida 33
Buffé Sida 34
Buffé Sida 35
Buffé Sida 36
Buffé Sida 37
Buffé Sida 38
Buffé Sida 39
Buffé Sida 40