Loading...
Buffé 1
Buffé Sida 2
Buffé Sida 3
Buffé Sida 4
Buffé Sida 5
Buffé Sida 6
Buffé Sida 7
Buffé Sida 8
Buffé Sida 9
Buffé Sida 10
Buffé Sida 11
Buffé Sida 12
Buffé Sida 13
Buffé Sida 14
Buffé Sida 15
Buffé Sida 16
Buffé Sida 17
Buffé Sida 18
Buffé Sida 19
Buffé Sida 20
Buffé Sida 21 Curry ä r krydda n som oftas t förkn
ippa s med in' disk mat . Curryblandningarn a ä r mänga , liksom de - ~ ra s styrka . Prova gärn a några olika . Hä r få r vi ock - så smak a p å de n typisk a krydda n spiskummin , ätte n ä r aromatisk t "hot " och int e eldig t stark . KARDEMUMMA - FRAPINO S Blanda 2 msk nescafé med 1 dl kallt vatten. Mixa detta med 2 tsk målen kanel, 4 msk honung, 2 dl mjölk, 4 kulor vaniljglass och 8 isbitar i en mixer/matberedare. Det skall bli en tjock, fluffig konsistens. Häll upp i glas eller skålar. Ställ in ca 10 minuter i frysen.Toppa glasen med physalis vid servering. V Smaktips! Den indiska maten bjuder på "värme" och ibland "hetta" . Ris och kall yoghurtsås hjälper till at t mildra smakerna. Det blir också en härlig kontrast. Stekta pitabröd är gott till, det får ersätta det indiska nanbrödet.
Buffé Sida 22
Buffé Sida 23
Buffé Sida 24
Buffé Sida 25
Buffé Sida 26
Buffé Sida 27
Buffé Sida 28
Buffé Sida 29
Buffé Sida 30
Buffé Sida 31
Buffé Sida 32
Buffé Sida 33
Buffé Sida 34
Buffé Sida 35
Buffé Sida 36
Buffé Sida 37
Buffé Sida 38
Buffé Sida 39
Buffé Sida 40
Buffé Sida 41
Buffé Sida 42