Loading...
Buffé 1
Buffé Sida 2
Buffé Sida 3
Buffé Sida 4
Buffé Sida 5
Buffé Sida 6
Buffé Sida 7
Buffé Sida 8
Buffé Sida 9
Buffé Sida 10
Buffé Sida 11
Buffé Sida 12
Buffé Sida 13
Buffé Sida 14
Buffé Sida 15
Buffé Sida 16
Buffé Sida 17
Buffé Sida 18
Buffé Sida 19
Buffé Sida 20
Buffé Sida 21
Buffé Sida 22
Buffé Sida 23
Buffé Sida 24
Buffé Sida 25 PASTASALLAD Den som vill slå på stor
t och göra en extra festlig matlåda tar färsk pasta som grund i denna smakrika sallad. FÖ R I LÅD A 2 dl pastafjärilar 3 skivor salami 2 tunna skivor skinka 5- 6 små inlagda gurkor 5-6 körsbärstomater 5- 6 svarta oliver DRESSING : 1 msk olivolja 2 msk spad från kaprisen 2 msk kapris V2 tsk oregano V2 krm kajennpeppar GÖ R SÅ HÄR : 1. Koka pastan enligt anvisning på förpackningen. 2. Blanda dressingen. Häll dressingen över den heta pastan. 3. Strimla salami, skinka, gurka och dela tomaterna. Blanda ner detta i pastan medan den fortfarande är varm. Strö över svarta oliver. 4. Bröd behövs till liksom en grönsallad. BÖNSALLAD Salsa med bönor skulle man kunna kalla den här läckra salladen. Ta antingen dina favoritbönor eller köp färdigkokta på burk. FÖ R I LÅD A 2 dl röda kokta bönor, t ex kidneybeans på burk 1 stor grön paprika 1 dl gula majskorn V2 röd lök salladsblad DRESSING : 2 msk lime- eller citronsaft V2 hackad chili eller 1 krm chilipeppar V2 hackad vitlöksklyfta 2 krm målen koriander 2 krm salt GÖ R SÅ HÄR : 1. Skölj salladsbladen. Lägg dem i botten på lådan. 2. Skölj bönorna. Hacka paprikan och löken. Varva bönor, paprika och majskorn i lådan. Strö över löken. 3. Blanda dressingen och häll över den. 4. Ett generöst bröd och frukt gör måltiden komplett. •
Buffé Sida 26
Buffé Sida 27
Buffé Sida 28
Buffé Sida 29
Buffé Sida 30
Buffé Sida 31
Buffé Sida 32
Buffé Sida 33
Buffé Sida 34
Buffé Sida 35
Buffé Sida 36
Buffé Sida 37
Buffé Sida 38
Buffé Sida 39
Buffé Sida 40
Buffé Sida 41
Buffé Sida 42