Loading...
Buffé 1
Buffé Sida 2
Buffé Sida 3
Buffé Sida 4
Buffé Sida 5
Buffé Sida 6
Buffé Sida 7
Buffé Sida 8
Buffé Sida 9
Buffé Sida 10
Buffé Sida 11
Buffé Sida 12
Buffé Sida 13
Buffé Sida 14
Buffé Sida 15
Buffé Sida 16
Buffé Sida 17
Buffé Sida 18
Buffé Sida 19
Buffé Sida 20
Buffé Sida 21
Buffé Sida 22
Buffé Sida 23
Buffé Sida 24
Buffé Sida 25
Buffé Sida 26 - nyttig, snabb och billig FISK- OCH
TOMATGRYTA Djupfrysta fiskbullar är utmärkta att lägga i matlådan för den som gillar kokt fisk. När du värmer lådan i mikrqn mjuknar purjolöken och currvsmöret smälter och ger smak åt fiskgrytan. FÖ R I LÅD A 4- 5 frysta fiskbullar 2 kokta potatisar 1 dl strimlad purjolök 2 hela burktomater dill KRYDDSMÖR : 2 msk bordsmargarin Vi tsk curry GÖ R SÅ HÄR : 1. Skiva potatisarna och lägg dem i botten på lådan. 2. Skölj och strimla purjolöken. Häll av tomatspadet (spar tillsammans med tomaterna som blir över). Dela de två tomaterna i halvor. 3. Varva fiskbullar, purjolök och tomathalvor ovanpå potatisen. 4. Rör ut currvn i bordsmargarinet och klicka över bullarna. 5. Värm 2 1/2—3 minuter i mikron på full effekt. 6. En bit bröd och ett päron eller en kiwi är gott till. PAPRIKA- OCH TOMATPAJ Trots den magra kesellan i pajdegen är skalet fräsigt och fint. Och till skillnad mot vanliga pajer är denna ingen kaloribomb utan god och mättande lunchmat. Grädda den hemma och ät den kall eller värm den på jobbet. Glaslådan klarar inte bara mikron utan också vanlig ugn. FÖ R I LÅD A 1 stor tomat V2 grön paprika 3 msk kesella 1 tsk örtsalt med vitlök V2 tsk örtkrydda 1 dl riven ost ev några oliver PAJDEG : V2 dl vetemjöl V2 dl havregryn 25 g smör eller margarin 4 msk kesella GÖ R SÅ HAR : 1. Börja med pajdegen. Blanda mjölsorterna. Skär det kalla smöret i små bitar. Blanda med mjölet. Klicka i kesellan och rör snabbt ihop till en grvnig deg. Klappa ut till en platta. 2. Värm ugnen till 2oo°c. 3. Dela tomaten och paprikan. Peta bort kärnorna och skär i strimlor. Riv osten grovt. 4.Tryck ut pajdegen i formen. Bre kesellan ovanpå. Strö över örtsalt och örtkrvdda. Lägg på tomat- och paprikastrimlor samt ev oliver. Fördela osten ovanpå. 5. Grädda i ca 25 minuter. 6. Strimlad vitkål, groddar och frukt är gott till.
Buffé Sida 27
Buffé Sida 28
Buffé Sida 29
Buffé Sida 30
Buffé Sida 31
Buffé Sida 32
Buffé Sida 33
Buffé Sida 34
Buffé Sida 35
Buffé Sida 36
Buffé Sida 37
Buffé Sida 38
Buffé Sida 39
Buffé Sida 40
Buffé Sida 41
Buffé Sida 42