Loading...
Buffé 1
Buffé Sida 2
Buffé Sida 3
Buffé Sida 4
Buffé Sida 5
Buffé Sida 6
Buffé Sida 7
Buffé Sida 8
Buffé Sida 9
Buffé Sida 10 sommarsallader fort s SALLAD TILL RÄ
KOR OCH AIOLI Sommarlunch ute när den är som bäst. En snabblagad sallad till räkor och aiolisås. Välj färska, frysta eller varför inte de populära rökta räkorna som blir allt vanligare. Prova rökta musslor som variation eller öppna ett par burkar sardiner. FÖR 4 PERSONER 1 kg räkor med ska l 1 burk färdig aiolisås SALLAD: ca 1/2 huvud isbergssallad 8 champinjoner 4 tomater 1/2 späd purjolök 150-200 g ost , jarlsberg eller greve 4 melonklyftor, ty p galia 1 citron DRESSING: 1 tsk balsamvinäger 2 msk olivolja 1/2-1 tsk italiensk salladskrydda GÖR SÅ HÄR: 1. Strimla isbergssalladen fint. Grovhacka champinjoner, tomat, purjo och ost. Blanda alltsammans i portionsskålar. Garnera med melon och citron. 2. Rör samman vinäger och olja till dressingen. Smaksätt med salladskrydda. Häll dressingen över salladen strax före serveringen. 3. Bjud salladen med räkor, aiolisås och bröd.
Buffé Sida 11
Buffé Sida 12
Buffé Sida 13
Buffé Sida 14
Buffé Sida 15
Buffé Sida 16
Buffé Sida 17
Buffé Sida 18
Buffé Sida 19
Buffé Sida 20
Buffé Sida 21
Buffé Sida 22
Buffé Sida 23
Buffé Sida 24
Buffé Sida 25
Buffé Sida 26
Buffé Sida 27
Buffé Sida 28
Buffé Sida 29
Buffé Sida 30
Buffé Sida 31
Buffé Sida 32
Buffé Sida 33
Buffé Sida 34
Buffé Sida 35
Buffé Sida 36
Buffé Sida 37
Buffé Sida 38
Buffé Sida 39
Buffé Sida 40