Loading...
Buffé 1
Buffé Sida 2
Buffé Sida 3
Buffé Sida 4
Buffé Sida 5 FEFERONIKNYTEN C A 30 ST 300 g bredba
r vitlöksost 3 finhackade feferoni (inlagda pepparfrukter på burk) 5 frysta smördegsplattor 1-2 ägg V2 dl sesamfrön GÖ R SÅ HÄR : l.Sätt ugnen på 225°c. 2. Blanda ost oeh finhackad feferoni. 3. Tina smördegsplattorna lått och kavla ut dem till ca 14x21 cm. Skär ut små fyrkanter, ca 7x7 cm, av smördegen och pensla kanterna med ägg. 4. Klicka på ostsmeten och vik över smördegen till trekanter. Trvek till kanterna och pensla ovansidan med ägg. Strö över sesamfrön. 5. Grädda 1 0 minuter i ugnen. HETA RÄKRULLAR FÖ R I O PERSONER/C A J O ST 500 g räkor med skal 1 dl majonnäs V2 dl créme fraiche V2 msk chilipulver 2 msk chilisås 2 msk finhackad rödlök 4 tunnbrödsark färsk körvel att garnera med GÖ R SÅ HÄR : 1. Skala räkorna och hacka dem fint. 2. Rör ihop majonnäs, creme fraiche, chilipulver och chilisås. Vänd ner räkorna och löken. 3. Strvk ut räksmeten på tunnbröden. Rulla ihop till rullar och skär i 2 - 3 cm tjocka skivor. Lägg rundlarna på ett fat och garnera med blad av färsk körvel. KRYDDIGA MINIBIFFAR FÖ R IO PERSONE R 1 kg nötfärs ägg 2 2 feferoni (inlagda pepparfrukter på burk) 1 röd paprika Vi kruka färsk basilika 2 msk färsk timjan V2 dl chilisås olivolja till stekning GÖ R SÅ HÄR : 1. Blanda färsen med äggen ett i taget. 2. Skär bort skaftet på feferoBuffé 6/199 8 nin. Dela och kärna ur paprikan. Finhacka feferoni och paprika och hacka de färska örterna. Blanda ner detta tillsammans med chilisås i färsen. 3. Forma små biffar och stek dem i olivolja. Servera dem helst ljumma. MOJITO Blanda lika delar rom och Rose's lime i ett glas. Lägg i is. Stick ner en pepparmyntakvist som får ligga och skava mot isen så att mintaromen frigörs. Fyll upp med soda. Drinken går också att göra med lika delar pressad lime och socker istället för Rose's lime.
Buffé Sida 6
Buffé Sida 7
Buffé Sida 8
Buffé Sida 9
Buffé Sida 10
Buffé Sida 11
Buffé Sida 12
Buffé Sida 13
Buffé Sida 14
Buffé Sida 15
Buffé Sida 16
Buffé Sida 17
Buffé Sida 18
Buffé Sida 19
Buffé Sida 20
Buffé Sida 21
Buffé Sida 22
Buffé Sida 23
Buffé Sida 24
Buffé Sida 25
Buffé Sida 26
Buffé Sida 27
Buffé Sida 28
Buffé Sida 29
Buffé Sida 30
Buffé Sida 31
Buffé Sida 32
Buffé Sida 33
Buffé Sida 34
Buffé Sida 35
Buffé Sida 36
Buffé Sida 37
Buffé Sida 38
Buffé Sida 39
Buffé Sida 40