Loading...
Buffé 1
Buffé Sida 2
Buffé Sida 3
Buffé Sida 4
Buffé Sida 5
Buffé Sida 6
Buffé Sida 7
Buffé Sida 8
Buffé Sida 9
Buffé Sida 10
Buffé Sida 11
Buffé Sida 12
Buffé Sida 13
Buffé Sida 14
Buffé Sida 15
Buffé Sida 16
Buffé Sida 17
Buffé Sida 18
Buffé Sida 19
Buffé Sida 20
Buffé Sida 21
Buffé Sida 22
Buffé Sida 23
Buffé Sida 24
Buffé Sida 25
Buffé Sida 26
Buffé Sida 27
Buffé Sida 28
Buffé Sida 29
Buffé Sida 30
Buffé Sida 31
Buffé Sida 32
Buffé Sida 33
Buffé Sida 34
Buffé Sida 35 ELDA INTE UPP SMAKEN, - GRILLA MED F
OLIE. CITRON OCH SVARTPEPPAR MARINERAD ROSTBIFF Skultuna Ugn X-tra 1 st Rostbiff ca 2 kg alt. färdigskurna bitar om 2 cm MARINAD 2 st Citroner 2 msk Grovmalen svartpeppar salt rödvin socker olivolja Färsk timjan och rosmarin GÖR SÅ HÄR: 1. Tvätta och skölj citronerna i ljummet vatten och riv skalet på den finaste sidan av rivjärnet. Pressa ur juicen, finhacka örterna och blanda de med juicen, citronskalen, olivoljan, rödvin, salt, socker samt grovmalen svartpeppar. 2. Pensla rostbiffen med marinaden. Låt marinaden sjunka in ett par timmar innan den grillas, helst över natten i folie. 3. Grilla rostbiffen efter eget tycke. Lägg folie under rostbiffen på gallret så får du en jämnt fördelad värme och slipper os. SOMMARENS GRILLTIPS FÖR FINSMAKARE Lägg Skultuna Ugn X-tra på själva grillgallret så sprids värmen jämnt över maten. Med folie placerad under maten undviks även os från droppande marinad. Placera även Skultuna Ugn X-tra eller Ugn under kolen i grillen. När det är dags att tömma grillen är det bara att vika ihop det till ett paket och slänga. Välj bland våra foliesorter: ugn X-tra eller ugn för sommarens grillning, matfolie för förvaring och frysfolie för det som ska frysas in. Sktiltuna ALUMINIUMFOLIE Folien för finsmakare
Buffé Sida 36
Buffé Sida 37
Buffé Sida 38
Buffé Sida 39
Buffé Sida 40