Loading...
Buffé 1
Buffé Sida 2
Buffé Sida 3
Buffé Sida 4
Buffé Sida 5
Buffé Sida 6
Buffé Sida 7
Buffé Sida 8
Buffé Sida 9
Buffé Sida 10
Buffé Sida 11
Buffé Sida 12
Buffé Sida 13
Buffé Sida 14
Buffé Sida 15
Buffé Sida 16
Buffé Sida 17
Buffé Sida 18
Buffé Sida 19
Buffé Sida 20
Buffé Sida 21
Buffé Sida 22
Buffé Sida 23
Buffé Sida 24
Buffé Sida 25
Buffé Sida 26
Buffé Sida 27
Buffé Sida 28
Buffé Sida 29
Buffé Sida 30
Buffé Sida 31 Läckra till matjessillen I midsommar
ti d ha r matjessille n e n kunglig roll p å festborden . Här får d u fyra läckr a såse r so m ge r extr a stin g å t sillen . TOMATSILL FÖR 4 PERSONER 1 dl chilisås 1 dl ketchup 1/2 dl sherry 3 msk finskuren dill 3 msk finskuren gräslök 3 msk finskuren rödlök 1 krm svartpeppar 400 g hela matjesfiléer GÖR SÅ HÄR: 1. Blanda samman såsingredienserna. 2. Skär sillen i bitar. Vänd ner sillbitarna i såsen. Låt ta smak över natten. GURKSILL FÖR 4 PERSONER 1 gurka ä ca 500 g 2 dl créme fraiche 1 dl naturell yoghur t 3 msk finhackad rödlök 2 msk finskuren dill 400 g hela matjesfiléer GÖR SÅ HÄR: 1. Skala, dela och skrapa kärnorna ur gurkan. 2. Riv gurkan på rivjärnets grova sida. Pressa vätskan ur gurkrivet. 3. Blanda med övriga såsingredienser. 4. Skär sillen i bitar. Vänd ner sillbitarna i såsen. Låt ta smak över natten. CURRYSILL FÖR 4 PERSONER 1 dl majonnäs 1 dl gräddfil 3 tsk fransk senap 1 msk curry 1 msk socker 1 tsk spiskummin 2 msk finskuren dill 400 g hela matjesfiléer GÖR SÅ HÄR: 1. Blanda samman såsingredienserna. 2. Skär sillen i bitar. Vänd ner sillbitarna i såsen. Låt ta smak över natten. PIKANTSILL FÖR 4 PERSONER 2 dl olivolja 3/ 4 dl rödvinsvinäger 1/2 dl matjessillspad 1 msk socker 1 finhackad rödlök 1 fintärnad saltgurka 400 g hela matjesfiléer GÖR SÅ HÄR: 1. Blanda samman såsingredienserna. 2. Skär sillen i bitar. Vänd ner sillbitarna i såsen. Låt ta smak över natten. Del 14
Buffé Sida 32
Buffé Sida 33
Buffé Sida 34
Buffé Sida 35
Buffé Sida 36
Buffé Sida 37
Buffé Sida 38
Buffé Sida 39
Buffé Sida 40