Loading...
Buffé 1
Buffé Sida 2
Buffé Sida 3
Buffé Sida 4
Buffé Sida 5
Buffé Sida 6
Buffé Sida 7
Buffé Sida 8
Buffé Sida 9
Buffé Sida 10
Buffé Sida 11
Buffé Sida 12
Buffé Sida 13
Buffé Sida 14
Buffé Sida 15
Buffé Sida 16
Buffé Sida 17
Buffé Sida 18
Buffé Sida 19
Buffé Sida 20
Buffé Sida 21
Buffé Sida 22
Buffé Sida 23
Buffé Sida 24
Buffé Sida 25
Buffé Sida 26 KYCKLINGBOLLAR FÖ R 6 PERSONER , C A
25 ST 500 g kycklingfilé g g 1 ä 2 msk matlagningsgrädde 3 msk ströbröd 1 liten riven gul lök skalet av V2 riven citron 1 msk hackad färsk rosmarin (alt 1 tsk torkad) 1 tsk salt nymalen svartpeppar 2 msk smör GÖ R SÅ HÄR : l.Skär kycklingfiléerna i grova bitar och mixa i matberedare till en fars. 2. Häll över i cn skål. Knäck i ägget och blanda i grädden samt ströbrödet till en slät massa. 3. Tillsätt den rivna löken och citronskalet samt rosmarin, salt och peppar. 4. Fukta händerna lätt och forma köttbullar av färsen. 5. Hetta upp en stekpanna och låt smöret bli lätt brynt. Stek bullarna, några i taget. Sänk värmen till medelvärme och se till att de blir genomstekta. 6. Låt svalna och stick en kvist färsk rosmarin i varje bulle. De går utmärkt att äta kalla. i 7 VATTENMELONSVALKA Kärna ur en vattenmelon och kör fruktköttet i mixer eller matberedare. Späd med vatten till önskad konsistens och sockra efter behag. Smaksätt med en pressad lime eller citron och servera med cn myntakvist.
Buffé Sida 27
Buffé Sida 28
Buffé Sida 29
Buffé Sida 30
Buffé Sida 31
Buffé Sida 32
Buffé Sida 33
Buffé Sida 34
Buffé Sida 35
Buffé Sida 36
Buffé Sida 37
Buffé Sida 38
Buffé Sida 39
Buffé Sida 40