Loading...
Buffé 1
Buffé Sida 2
Buffé Sida 3
Buffé Sida 4
Buffé Sida 5
Buffé Sida 6
Buffé Sida 7
Buffé Sida 8
Buffé Sida 9
Buffé Sida 10
Buffé Sida 11
Buffé Sida 12
Buffé Sida 13
Buffé Sida 14
Buffé Sida 15
Buffé Sida 16
Buffé Sida 17
Buffé Sida 18
Buffé Sida 19
Buffé Sida 20
Buffé Sida 21 Recept: Jacob Gray/Buffé Foto:TomasY
eh BAKAD E POTATISSKIVO R Sätt ugnen på 175°C. Skär 3-4 bakpotatisar i ca 2 cm tjocka skivor. Lägg dem i en smord ugnssäker form. Pensla med olivolja. Krydda med 1-2 tsk timjan (alt färska kvistar) och pressad vitlök. Krydda med grovsalt och peppar. Ugnsbaka i ca 30 minuter. Varmhåll sedan på grillen. sta falsen i 12-15 rninuter. Efter halva tiden dra ut plåten och picka degen ett par gånger (så att den sjunker). Ta ut och låt svalna på ett galler. Vispa samman 2 dl grädde, 200 g philadelphiaost, 2 msk florsocker samt finstrimlat skal och saften av 1 lime.Vispa till en tjock, fluffig konsistens. Fördela crémen jämnt över smördegen. Garnera med 1 liter delade jordgubbar och ev några färska myntablad. Servera gärna med ett glas svalt sauternesvin. TIPS! Blanda 1 dl socker med saften och finstrimlat skal av 1 lime. Bre ut sockret på en plåt och låt "stelna" i 1-2 timmar. Strö sedan limesockret över jordgubbarna. Detta är extra bra om jordgubbarna inte är så söta, smakrika.
Buffé Sida 22
Buffé Sida 23
Buffé Sida 24
Buffé Sida 25
Buffé Sida 26
Buffé Sida 27
Buffé Sida 28
Buffé Sida 29
Buffé Sida 30
Buffé Sida 31
Buffé Sida 32
Buffé Sida 33
Buffé Sida 34
Buffé Sida 35
Buffé Sida 36
Buffé Sida 37
Buffé Sida 38
Buffé Sida 39
Buffé Sida 40