Buffé 1
Peruansk fiskcocktail CEVICHE Här »tillagas« fi s
ken av syran i limejuicen, så låt inte cevichen stå färdigblandad för länge innan den serveras. FÖR 6 PERSONER 300 g torsk (fryst, tinad och gärna MSC-märkt) 1 rödlök 1 röd paprika 1 gul paprika färskpressad juice av 3 lime salt ev kryddkrasse GÖR SÅ HÄR: 1. Skär torsken i små tärningar eller skivor. Strimla lök och paprika fi nt. 2. Blanda torsk, lök och paprika i en bunke. Tillsätt limejuice och 2 krm salt. Låt stå 5–10 minuter. Garnera ev med kryddkrasse. FÖR ALLA Fri från gluten, laktos, mjölkprotein och ägg. Annabella har lagat och förberett det mesta dagen före men har ändå en hel del att stå i. Annabella har garnerat cevichen med wasabiblad, men kryddkrasse har en liknande, pepprig, smak. 32 B U F F É 8 • 201 4 Alex, till höger, förklarar för Yannell och Issy hur han ätit sig igenom halva Europa med Eat With.