Loading...
Buffé Sida 1
Buffé Sida 2
Buffé Sida 3
Buffé Sida 4
Buffé Sida 5
Buffé Sida 6
Buffé Sida 7
Buffé Sida 8
Buffé Sida 9
Buffé Sida 10
Buffé Sida 11
Buffé Sida 12
Buffé Sida 13
Buffé Sida 14
Buffé Sida 15
Buffé Sida 16
Buffé Sida 17
Buffé Sida 18
Buffé Sida 19
Buffé Sida 20
Buffé Sida 21
Buffé Sida 22
Buffé Sida 23
Buffé Sida 24
Buffé Sida 25 svag värme i ca 2 minuter. Tillsätt
gurkmeja. med en något syrlig smak passar barn i både smak och konsistens. FÖ R 4 PERSONE R 6-8 potatisar, ca 750 g 1 purjolök eller gul lök 1 msk olivolja 1 tsk gurkmeja 1 grönsaksbuljongtärning 7 dl vatten 1 msk vetemjöl 2 dl matlagningsyoghurt salt, peppar GÖ R S Å HÄR : 1 . Skala och skiva potatisen i ca 112 cm tjocka skivor. Ansa och skiva löken. 2 . Stek potatis och lök i olja på 3. Smula ner buljongtärningen och tillsätt vattnet. Låt koka i ca 15 minuter. 4 . Rör ut vetemjölet i matlagningsyoghurten och rör ner det i soppan. Låt koka upp och koka ytterligare i ca 3 minuter. Smaka av med salt och peppar. Recept inskickat av Christina Rausér i Lund Felix och Fanny bakom skärbrädan.
Buffé Sida 26
Buffé Sida 27
Buffé Sida 28
Buffé Sida 29
Buffé Sida 30
Buffé Sida 31
Buffé Sida 32
Buffé Sida 33
Buffé Sida 34
Buffé Sida 35
Buffé Sida 36
Buffé Sida 37
Buffé Sida 38
Buffé Sida 39
Buffé Sida 40