Loading...
Buffé Sida 1
Buffé Sida 2
Buffé Sida 3
Buffé Sida 4
Buffé Sida 5
Buffé Sida 6
Buffé Sida 7 HUEVOS RANCHEROS FÖ R 3 PERSONE R 1 c
hilifrukt, tex jalapeno, eller hot-sås 1 gul lök 1 grön paprika olja att steka i 1 burk krossade tomater ä 400 g 1 citron salt, vitpeppar, lite socker oregano 3 ägg 3 tortillabröd GÖ R S Å HÄR : I .Dela och kärna ur chilifrukten. Hacka löken, paprikan och chilifrukten fint. Fräs detta i olja. 2 . Tillsätt tomatkrosset. Pressa saften ur citronen. Rör ner den i röran. Salta, peppra och sockra lite. Salt och sött lyfter tomatsmaken. 3. Smula ner oregano. Koka upp, sänk värmen och låt det sedan puttra i cirka en halvtimme. 4 . Knäck försiktigt ett ägg i en kaffekopp. Sänk med stadig hand ner ägget i tomatröran. Det ska helst pocheras på ytan. Upprepa med de andra äggen. 5. Stek ett tortillabröd hastigt, placera det på en tallrik. Lyft sedan upp ett ägg med en hålslev och lägg det på tortillan. Lägg tomatröran kring. Skölj ner med juice och kaffe.
Buffé Sida 8
Buffé Sida 9
Buffé Sida 10
Buffé Sida 11
Buffé Sida 12
Buffé Sida 13
Buffé Sida 14
Buffé Sida 15
Buffé Sida 16
Buffé Sida 17
Buffé Sida 18
Buffé Sida 19
Buffé Sida 20
Buffé Sida 21
Buffé Sida 22
Buffé Sida 23
Buffé Sida 24
Buffé Sida 25
Buffé Sida 26
Buffé Sida 27
Buffé Sida 28
Buffé Sida 29
Buffé Sida 30
Buffé Sida 31
Buffé Sida 32
Buffé Sida 33
Buffé Sida 34
Buffé Sida 35
Buffé Sida 36
Buffé Sida 37
Buffé Sida 38
Buffé Sida 39
Buffé Sida 40