Loading...
Buffé Sida 1
Buffé Sida 2
Buffé Sida 3
Buffé Sida 4
Buffé Sida 5
Buffé Sida 6
Buffé Sida 7
Buffé Sida 8
Buffé Sida 9 lunch LUNCHMUFFINS 1 0 STOR A ELLE R
1 6 SM Å MUFFIN S 2 morötter 1 purjolök 5 dl vetemjöl 3 1/2 dl grahamsmjöl 3 tsk bakpulver 1 tsk salt ca 2 msk färsk timjan eller 1 tsk torkad 3 ägg 2 1/2 dl vatten 1 1/2 dl filmjölk 1 dl olivolja FYLLNING : 1 ägg 2 dl kesella 1 dl färskriven parmesanost GÖ R S Å HÄR : I .Sät t ugnen på 175°C. 2 . Skala och riv morötterna grovt och skär purjolöken i tunna skivor/ringar, ta även med det gröna. 3. Blanda alla torra ingredienser inklusive grönsakerna (spara lite purjo till garnering) och timjan i en stor skå 4. Vispa äggen ordentligt vispa sedan i vatten, filmjölk och olivolja. 5. Gör en fördjupning i de torra ingredienserna och rör ner äggblandningen. 6. Fördela smeten i muffinsformar*. Fyll formarna nästan upp till övre kanten. 7. Gör sedan fyllningen genom att vispa ägget och blanda i kesellan och osten. 8. Gör en fördjupning i varje muffins med en sked och fördela fyllningen. Det gör ingenting om fyllningen rinner över på ytan. Garnera med purjolöksringar. Grädda i ca 30 minuter i ugnen.
Buffé Sida 10
Buffé Sida 11
Buffé Sida 12
Buffé Sida 13
Buffé Sida 14
Buffé Sida 15
Buffé Sida 16
Buffé Sida 17
Buffé Sida 18
Buffé Sida 19
Buffé Sida 20
Buffé Sida 21
Buffé Sida 22
Buffé Sida 23
Buffé Sida 24
Buffé Sida 25
Buffé Sida 26
Buffé Sida 27
Buffé Sida 28
Buffé Sida 29
Buffé Sida 30
Buffé Sida 31
Buffé Sida 32
Buffé Sida 33
Buffé Sida 34
Buffé Sida 35
Buffé Sida 36
Buffé Sida 37
Buffé Sida 38
Buffé Sida 39
Buffé Sida 40