Buffé Sida 1
Buffé Sida 2
Buffé Sida 3
Buffé Sida 4
Buffé Sida 5
Buffé Sida 6
Buffé Sida 7
Buffé Sida 8
Buffé Sida 9
Buffé Sida 10
Buffé Sida 11
Buffé Sida 12
Buffé Sida 13
Buffé Sida 14
Buffé Sida 15
Buffé Sida 16
Buffé Sida 17
Buffé Sida 18
Buffé Sida 19
Buffé Sida 20
Buffé Sida 21
Buffé Sida 22
Buffé Sida 23
Buffé Sida 24
Buffé Sida 25
Buffé Sida 26
Buffé Sida 27
Buffé Sida 28
Buffé Sida 29
Buffé Sida 30
Buffé Sida 31
Buffé Sida 32
Buffé Sida 33
Buffé Sida 34
Buffé Sida 35
Buffé Sida 36
Buffé Sida 37
Buffé Sida 38
Buffé Sida 39
Buffé Sida 40
Buffé Sida 41
Buffé Sida 42
Buffé Sida 43
Buffé Sida 44 Snabbt & lättlagat Max 5 ingrediense
r AV BIRGITTA RASMUSSON (ICA PROVKÖK) FOTO ARNE ADLER RECEPTEN ÄR BERÄKNADE FÖR 4 PORTIONER Måndag : Mikrad pizza på fat Lägg 4 stora mjuka tortillakakor på tallrikar som tål mikrovågsugn . Bre på ca 2 msk tomat - puré på varje kaka . Strimla 200 g kok t skinka i skivor och fördela över tomatlagret. Grovriv ost över, ca 1 dl på varje pizza. Krydda med 1-2 tsk oregano . Mikra på full effekt i 1-2 minuter (max 800 w), eller tills osten börjat smälta. Servera med en sallad på isbergssallad och gurka . Tisdag: Bästa kompisens nudelsoppa Fräs 1 paketthaiwokgrönsaker , ca 500 g, i 1-2 msk olja några minuter i en gryta stor nog för soppkök. Häll på 1 burk kokosmjölk, 400 ml, och 5 dl grönsaksbuljong (tärning + vatten). Låt koka i ca 5 minuter. Krydda med 1/2 tsk salt, 1 krm peppa r och rivet skal av lime samt 1/2-1 msk pressad limejuice. Lägg i ca 50 g risnudlar och låt koka upp . Servera med bröd. Onsdag: Texmex-wraps Fräs/woka 1 pake t strimlad bacon, ca 140 g, i några minuter i en stek- eller wokpanna . Skala och hacka 1 gul lök. Tillsätt den och ca 350 g strimlad kycklingfilé. Låt fräsa i ca 5 minuter. Skölj snabb t av 1 burk röda bönor, ca 400 g. Blanda ner i pannan . Smaka av med 1-2 tsk texmex-krydda och 1 tsk salt. Fyll röran i mjuka tunnbröd och rulla ihop till wraps . Servera med en råkostsallad på moro t och apelsin. Torsdag: Fiskburgare med kaviarsmak Mixa 400 g fiskfilé, te x torsk eller kolja, med 1 ägg, 1 dl créme fraiche, 1/2 dl kaviar, 1 msk potatismjöl, 1/2 tsk chili och 1/2 tsk salt till en färs. Forma biffar stora som hamburgare. Värm en panna med 1 msk olja. Stek burgarna i 3-4 minuter per sida. Lägg dem i hamburgerbröd med isbergssallad, en stor tjock tomatskiva och skivad rödlök . Servera. Fredag: Färsgryta Skala och hacka 1 gul lök. Fräs den i 1 msk olja. Smula i 500 g köttfärs . Låt den bryna lätt. Skala och tärna 2 morötter. Lägg i tärningarna . Häll på 2 burka r vita bönor i toma t å ca 400 g i grytan. Lå t småkok a på medelvärme i ca 10 minuter. Krydda med 1-2 tsk sambal oelek och 1 tsk salt. Servera grytan med blandad sallad och vitt lantbröd .
Buffé Sida 45
Buffé Sida 46
Buffé Sida 47
Buffé Sida 48