Loading...
Buffé 1
Buffé Sida 2
Buffé Sida 3
Buffé Sida 4
Buffé Sida 5
Buffé Sida 6
Buffé Sida 7
Buffé Sida 8
Buffé Sida 9
Buffé Sida 10
Buffé Sida 11
Buffé Sida 12
Buffé Sida 13
Buffé Sida 14
Buffé Sida 15
Buffé Sida 16
Buffé Sida 17
Buffé Sida 18
Buffé Sida 19
Buffé Sida 20
Buffé Sida 21
Buffé Sida 22
Buffé Sida 23
Buffé Sida 24
Buffé Sida 25
Buffé Sida 26
Buffé Sida 27 Bjud enkelt SALAMI FYLLD KYCKLING En
tunn skiva stark salami räcker för att sätta smak på kycklingen. FÖR 4 PERSONER 4 kycklingfiléer ca 600 g 4 stora skivor stark salami, tex Ventrichina 8 skivor smakrik ost, tex pecorino salt, svartpeppar 1 msk smör GÖR SÅ HÄR: I.Sätt ugnen på 175°C. Bänka ut filéerna med handen. 2. Lägg på salami och ost och rulla ihop. Fäst med en trästicka. Salta och peppra. PASTA-&AV0KAD0SALLAD Creste di gallo, pasta i form av små tuppkammar, gör sig bra i sallader. FÖR 4 PERSONER 300 g pasta, t ex creste di gallo 1 msk olivolja 3. Bryn kycklingen runt om i smör i en stekpanna. Låt den eftersteka i mitten av ugnen i ca 10 minuter. 4. Dela kycklingen på snedden i halvor eller skär dem i skivor. Pastasallad och marinerade oliver smakar gott till. 1 dl pesto, hemlagad eller färdigköpt 1/2 påse färsk spenat å 150 g 2 avokado salt och svartpeppar 2 msk rostade pinjenötskärnor GÖR SÅ HÄR: 1. Koka pastan. Spola den i kallt vatten och låt den rinna av. 2. Blanda pastan med olja, pesto och spenat. 3. Dela och kärna ur avokadorna. Skär dem i bitar och rör ner i pastasalladen. 4. Smaksätt med salt och peppar. Strö över pinjenötskärnorna. MARINERADE OLIVER Gott på buffé eller tillsammans med en bit bröd och ett glas vin. 2 dl svarta små oliver 1/2 röd chilifrukt skal från 1/4 apelsin 1 msk färsk rosmarin olivolja GÖR SÅ HÄR: 1. Dela chilifrukten och ta bort alla kärnor. Skär i tunna skivor. 2. Strimla apelsinskalet och grovhacka rosmarin. Blanda alla ingredienser i en burk och häll på olja så att det knappt täcker. 3. Låt oliverna stå i rumsvärme några timmar. •
Buffé Sida 28
Buffé Sida 29
Buffé Sida 30
Buffé Sida 31
Buffé Sida 32
Buffé Sida 33
Buffé Sida 34
Buffé Sida 35
Buffé Sida 36
Buffé Sida 37
Buffé Sida 38
Buffé Sida 39
Buffé Sida 40
Buffé Sida 41
Buffé Sida 42
Buffé Sida 43
Buffé Sida 44
Buffé Sida 45
Buffé Sida 46
Buffé Sida 47
Buffé Sida 48