Loading...
Buffé 1
Buffé Sida 2
Buffé Sida 3
Buffé Sida 4
Buffé Sida 5
Buffé Sida 6
Buffé Sida 7
Buffé Sida 8
Buffé Sida 9
Buffé Sida 10
Buffé Sida 11
Buffé Sida 12
Buffé Sida 13
Buffé Sida 14
Buffé Sida 15
Buffé Sida 16
Buffé Sida 17
Buffé Sida 18
Buffé Sida 19
Buffé Sida 20
Buffé Sida 21
Buffé Sida 22
Buffé Sida 23
Buffé Sida 24
Buffé Sida 25
Buffé Sida 26
Buffé Sida 27
Buffé Sida 28
Buffé Sida 29
Buffé Sida 30
Buffé Sida 31
Buffé Sida 32
Buffé Sida 33
Buffé Sida 34
Buffé Sida 35
Buffé Sida 36
Buffé Sida 37
Buffé Sida 38 TRE PETIT-CHOUER Tre varianter av sm
å petit-chouer. De tre smakerna citron, choklad och vanilj kompletterar varandra. FÖR 8 PERSONER/24 STYCKEN 1 paket petit-choupulver 3 dl färdig vaniljkräm (paket) 100 g mörk choklad 1 msk smör 1 citron 2 msk florsocker 1/2 msk vaniljsocker 1 dl grädde GÖR SÅ HÄR: 1. Gör petit-chouer enligt anvisning på paketet. Gör dem extra små så att man kan ta många. 2. Gör vaniljkräm enligt anvisning på paketet. Dela upp krämen i 3 skålar. 3. Smält chokladen i vattenbad eller i mikrovågsugn. Tillsätt smöret så att chokladen inte stelnar. Tillsätt chokladsmet efter smak i en av skålarna (spara det som blir kvar). Pressa saften ur citronen och tillsätt 2 tsk citronsaft i en annan av skålarna. Den tredje ska bara vara neutral vanilj. 4. Gör sedan 3 olika toppningar: Till den med citronfyllning rör du ut florsocker med 1 tsk citronsaft så att det blir seg konsistens. Vispa grädde och tillsätt vaniljsockret till toppning nummer två. Det som är kvar av chokladsåsen blir den tredje toppningen. 5. Gör ett hål i botten av varje petit-chou med en liten vass kniv. Häll de tre olika fyllningarna i varsin spritspåse och spritsa fyllning i petit-chouerna. Doppa dem i chokladsås, citronglaze respektive vaniljgrädde. Servera dem till en kopp starkt kaffe efter maten. För alla? Nej, receptet innehåller gluten, mjölk och ägg. (Man kan baka glutenfria petit-chou med specialrecept.) M\ mm ^t- 1 Jr
Buffé Sida 39
Buffé Sida 40
Buffé Sida 41
Buffé Sida 42
Buffé Sida 43
Buffé Sida 44
Buffé Sida 45
Buffé Sida 46
Buffé Sida 47
Buffé Sida 48