Loading...
Buffé 1
Buffé Sida 2
Buffé Sida 3
Buffé Sida 4
Buffé Sida 5
Buffé Sida 6
Buffé Sida 7
Buffé Sida 8
Buffé Sida 9
Buffé Sida 10
Buffé Sida 11
Buffé Sida 12
Buffé Sida 13
Buffé Sida 14
Buffé Sida 15
Buffé Sida 16
Buffé Sida 17
Buffé Sida 18
Buffé Sida 19
Buffé Sida 20
Buffé Sida 21
Buffé Sida 22
Buffé Sida 23
Buffé Sida 24
Buffé Sida 25
Buffé Sida 26
Buffé Sida 27
Buffé Sida 28
Buffé Sida 29
Buffé Sida 30
Buffé Sida 31 En söt avrundning Efter en buffé med
massor av smakrika skinkor, korvar, ostar och oliver krävs en mjuk och lite söt avrundning. En kopp espresso eller cappuccino, eller mörkrostat vanligt kaffe passar bra till. CHOKLADGLASS MED ITALIENSKA KEX FÖR 8 PERSONER 4 dl vispgrädde 3 msk kakao 1 msk espressokaffepulver 2 äggulor 1 dl florsocker 1 dl kesella 1 msk konjak 12-14 italienska savoyardikex, ca 100 g (eller stavar av sockerkaka) GÖR SÅ HÄR: 1. Blanda grädde, kakao och kaffepulver. Vispa det tjockt. 2. Rör ihop äggulor och florsocker. Rör ner det och kesellan i grädden. Smaksätt med konjak. 3. Lägg plastfilm på botten och kanterna i en avlång bakform. Varva grädde och kex i formen. 4. Låt den stå i frysen minst 4 timmar. Skär glassen i skivor. Pudra ev över lite florsocker och kakao. För alla? Desserten innehåller gluten, ägg och mjölk. Bjud i stället mjölkoch äggfri sorbet med färsk frukt vid respektive allergi. Bjud glutenfritt genom att utesluta de italienska kexen. Ersätt dem med tunna chokladplattor, glutenfri sockerkaka eller glutenfria "Katt tungor" från Hammermuhle.
Buffé Sida 32
Buffé Sida 33
Buffé Sida 34
Buffé Sida 35
Buffé Sida 36
Buffé Sida 37
Buffé Sida 38
Buffé Sida 39
Buffé Sida 40
Buffé Sida 41
Buffé Sida 42
Buffé Sida 43
Buffé Sida 44
Buffé Sida 45
Buffé Sida 46
Buffé Sida 47
Buffé Sida 48