Loading...
Buffé 1
Buffé Sida 2
Buffé Sida 3
Buffé Sida 4
Buffé Sida 5
Buffé Sida 6
Buffé Sida 7
Buffé Sida 8
Buffé Sida 9
Buffé Sida 10
Buffé Sida 11
Buffé Sida 12
Buffé Sida 13
Buffé Sida 14
Buffé Sida 15
Buffé Sida 16
Buffé Sida 17
Buffé Sida 18
Buffé Sida 19
Buffé Sida 20
Buffé Sida 21
Buffé Sida 22
Buffé Sida 23
Buffé Sida 24
Buffé Sida 25
Buffé Sida 26
Buffé Sida 27
Buffé Sida 28
Buffé Sida 29 Bjud enkelt ITALIENSK PYTT Stekta gr
önsaker är också gott att servera till charkuterierna. Man kan även steka med tärningar av pancetta eller speck som vi har gjort här. FÖR 4 PERSONER 250 g pancetta eller bacon 1 gul lök 2 vitlöksklyftor 3 paprikor 1 zucchini, ca 300 g 1 aubergine 1 msk olivolja 1/2 dl små svarta oliver 1/2 dl basilikablad RÖRA: 3 marinerade soltorkade tomater 1 dl kesella GÖR SÅ HÄR: I.Skär pancettan i tärningar. Skala löken och vitlöken. Kärna ur paprikorna. 2. Skär alla grönsaker i tärningar. 3. Stek pancetta och alla grönsaker i olivolja i ca 5 minuter. Smaksätt med salt och peppar. 4. Strö över oliver och basilika. Hacka tomaterna och blanda med kesellan. Servera till pytten. GRATINERAD CIABATTA Goda små munsbitar till drinken. FÖR 4 PERSONER 2 ciabatta (bröd) 4 tomater 2 mozzarella å 100 g 1 msk olivolja svartpeppar 4 stora skivor parmaskinka 1 dl rucolasallad 2 msk rostade pinjenötskärnor GÖR SÅ HÄR: I .Sät t ugnen på 250°C. Dela brödet i halvor. 2. Skär tomaterna och osten i skivor och lägg det på brödet så att det täcker. 3. Droppa över olivolja och krydda med svartpeppar. 4. Gratinera i mitten av ugnen tills osten smälter. Lägg på skinkan. 5. Garnera med sallad och strö över pinjenötter. Skär i bitar. BRESAOLA PA BONSALLAD Gott på buffé eller som halvportion till förrätt. FÖR 4 PERSONER 8 dl kokta stora vita bönor 1 gul lök 5 dl rucolasallad 1 msk balsamvinäger 3 msk olivolja 16 tunna skivor bresaola eller parmaskinka hyvlad parmesanost GÖR SÅ HÄR: 1. Skala och skiva löken tunt. Blanda bönorna med löken och rucolasalladen i en skål. 2. Häll i balsamvinägern och hälften av oljan. Salta och peppra. 3. Blanda salladen väl och lägg upp den på fyra tallrikar. 4. Lägg på bresaola och parmesanost. Droppa över resten av oljan.
Buffé Sida 30
Buffé Sida 31
Buffé Sida 32
Buffé Sida 33
Buffé Sida 34
Buffé Sida 35
Buffé Sida 36
Buffé Sida 37
Buffé Sida 38
Buffé Sida 39
Buffé Sida 40
Buffé Sida 41
Buffé Sida 42
Buffé Sida 43
Buffé Sida 44
Buffé Sida 45
Buffé Sida 46
Buffé Sida 47
Buffé Sida 48