Loading...
Buffé Sida 1
Buffé Sida 2
Buffé Sida 3
Buffé Sida 4
Buffé Sida 5
Buffé Sida 6
Buffé Sida 7
Buffé Sida 8
Buffé Sida 9
Buffé Sida 10
Buffé Sida 11
Buffé Sida 12
Buffé Sida 13
Buffé Sida 14 SWEET POTATO PECAN PIE DEG : 3 msk o
saltat smör 2 msk socker 1-2 krm salt 1 ägg 2 msk mjölk 21/2 dl vetemjöl FYLLNING : 2-3 sötpotatisar som kokats mjuka, ca 500 g 1/2 dl brun farin 2 msk socker 1 msk vispgrädde 1 msk osaltat smör 1/2 msk vaniljsocker 1 krm salt 1 krm kanel 1/2 krm kryddpeppar 1/2 krm riven muskot PECA N PI E SYRUP : 2 dl socker 2 dl majssirap eller mörk sirap 2 små ägg 11/2 msk osaltat smör 1 tsk vaniljsocker 1/2 krm salt 1/2 krm kanel 2 dl hackade eller halverade pecan nötter GÖ R S Å HÄR : 1. Lägg smör, socker och salt i en mixer/matberedare och kör tills blandningen är krämig. 2. Vispa ägget riktigt fluffigt. Häll i hälften av ägget (spara resten till fyllningen) och mjölken. Mixa i 30 sekunder. 3.Tillsätt mjöl och mixa i max 5-10 sekunder på högsta hastighet. 4.Ta upp degen. Mjöla den och låt degen vila i kylen i 1 timme. 5. Sätt ugnen på 175°C. 6. Kavla ut degen på mjölat bakbord. Klä en pajform, ca 24 cm i diameter, med degen. 7. Blanda potatisar (inte skalen) med resten av ägget och alla ingredienser till fyllningen i en mixer och kör i ca 1 minut. Häll fyllningen i skalet. 8. Blanda alla ingredienser till sirapen utom pecannötterna i en mixer. Kör i knappt 1 minut. Rör ner nötterna. 9. Täck pajen med Pecan Pie Syrup. Baka i ugn i ca 1 1/4 timme. Låt svalna. Servera i tårtbitar med vispad grädde.
Buffé Sida 15
Buffé Sida 16
Buffé Sida 17
Buffé Sida 18
Buffé Sida 19
Buffé Sida 20
Buffé Sida 21
Buffé Sida 22
Buffé Sida 23
Buffé Sida 24
Buffé Sida 25
Buffé Sida 26
Buffé Sida 27
Buffé Sida 28
Buffé Sida 29
Buffé Sida 30
Buffé Sida 31
Buffé Sida 32
Buffé Sida 33
Buffé Sida 34
Buffé Sida 35
Buffé Sida 36
Buffé Sida 37
Buffé Sida 38
Buffé Sida 39
Buffé Sida 40