Buffé Sida 1
Buffé Sida 2
Buffé Sida 3
Buffé Sida 4
Buffé Sida 5
Buffé Sida 6
Buffé Sida 7
Buffé Sida 8
Buffé Sida 9
Buffé Sida 10
Buffé Sida 11
Buffé Sida 12
Buffé Sida 13
Buffé Sida 14
Buffé Sida 15
Buffé Sida 16
Buffé Sida 17
Buffé Sida 18
Buffé Sida 19
Buffé Sida 20
Buffé Sida 21
Buffé Sida 22 4& is YIN G <£Thai Satav aingen blan
d Kryddor.Till kyckling, nötkött, fläskkött. scampi och räkor. Förpackningen innehåller både marinad och sataysas. Busenkelt att göra - professionellt som enThaikock. IM^ NADMOKPNÖTSSA S Satay griUspett med .HAKOR • KYCKLING .mjmiti • ' am En annorlunda oeh fantastisl kycklingkrydda med mycket smak. Grilla, stek i kastrull eller i ugn. Resultatet blir lika bra. ai < kyckling oJ^n g med P^ftswoncllt resultat / I J •\U\ Gul oeh god. Med ännu mera smak än den röda varianten. Bords- och matlagningskrydda till tacos, ris, kyckling, korv, nudlar, pommes. HOT passar även bra till fiskrätter. Tuffare än ketchup! ^ M - Asiatisk fisk En krydda som det riktiga asiatiska köket inte kan vara utan. Kommer att bli lika oumbärlig för dig som soja är idag.Tio recept på förpacknngen. YyjJfl UASNUDEL En nyttig oeli mångsidig nudel. Kan stekas wokas, användas i sallader och soppor. Används till vårrullar och japansk fondue (sukijaki).Tillverkad av mungbönor oeh iir naturligt glutenfri. 1 pkt YING Frityrsmet vatten bananer 5-6 dl matolja sirap Tillred smeten enligt anvisning på förpackningen. Låt den gärna jäsa en stund. Skala och dela bananerna på mitten och klyv halvorna på längden. Lägg bitarna i smeten. Häll matolja i en A. i v >r'J J \ * Frityrsmet rostfri kastrull och hetta upp till ca 180°. Ta bananbitarna ur frityrsmeten och lägg dem i matoljan. Fritera och vänd bitarna tills frityrskalet är gyllenbrunt. Låt de friterade bananerna rinna av på ett hushållspapper. Lägg upp på serveringsfat och ringla sirap över bananerna. Servera med glass. VV/' EverbrightTradingAB , Bo x 331,931 23 Skellefteå. Te l 0910-166 15. Fax 0910-566 61. e-mail: everbright@everbright.se
Buffé Sida 23
Buffé Sida 24
Buffé Sida 25
Buffé Sida 26
Buffé Sida 27
Buffé Sida 28
Buffé Sida 29
Buffé Sida 30
Buffé Sida 31
Buffé Sida 32
Buffé Sida 33
Buffé Sida 34
Buffé Sida 35
Buffé Sida 36
Buffé Sida 37
Buffé Sida 38
Buffé Sida 39
Buffé Sida 40