Loading...
Buffé Sida 1
Buffé Sida 2
Buffé Sida 3
Buffé Sida 4
Buffé Sida 5
Buffé Sida 6
Buffé Sida 7
Buffé Sida 8
Buffé Sida 9
Buffé Sida 10
Buffé Sida 11
Buffé Sida 12
Buffé Sida 13
Buffé Sida 14
Buffé Sida 15
Buffé Sida 16
Buffé Sida 17
Buffé Sida 18
Buffé Sida 19
Buffé Sida 20
Buffé Sida 21
Buffé Sida 22
Buffé Sida 23
Buffé Sida 24
Buffé Sida 25
Buffé Sida 26
Buffé Sida 27
Buffé Sida 28
Buffé Sida 29 FALSKA WÄLLENBERGARE Stekningen tar
lite tid, men det är värt besväret. Bjud svärmor på söndagsmiddag! FÖ R 6-7 PERSONE R 1 kg mager fläskfärs 6 äggulor 2 rågade msk ljus dijonsenap 4 dl vispgrädde salt, peppar smör eller margarin nyriven pepparrot till serveringen GÖ R SÅ HÄR: 1. Blanda färsen med äggulor och senap. Tillsätt grädden lite i sänder. Krydda. 2. Stek ett smakprov och stäm av kryddningen. 3. Forma små biffar och stek dem långsamt i matfett på medelvärme. 4. De pöser upp under stekningen och ska inte plattas till. Lägg upp dem på fat och håll dem varma på lägsta värme i ugnen eller på en spisplatta. 5. Servera biffarna nystekta, då är de som godast. Kokt pressad potatis eller hemgjort potatismos passar till. Gröna ärter och nyriven pepparrot är gott som tillbehör. •
Buffé Sida 30
Buffé Sida 31
Buffé Sida 32
Buffé Sida 33
Buffé Sida 34
Buffé Sida 35
Buffé Sida 36
Buffé Sida 37
Buffé Sida 38
Buffé Sida 39
Buffé Sida 40