Loading...
Buffé Sida 1
Buffé Sida 2
Buffé Sida 3
Buffé Sida 4
Buffé Sida 5
Buffé Sida 6
Buffé Sida 7
Buffé Sida 8 ROTFRUKTSSOPPA MED MARINERAD PERSILJA
Soppa är bra mat. Servera med goda bullar eller ett bröd så har du en måltid som går att förbereda. Vill du dekorera din soppa lite extra, gör lite rotfruktskulor med hjälp av ett kuljärn och koka dem i lite lättsaltat vatten. Inte nödvändigt men dekorativt. FÖ R 4 PERSONE R 6 rödbetor, 350-400 g 3 morötter 100 g rotselleri 2 palsternackor 1 gul lök 1 purjolök 1 liter grönsaksbuljong salt, peppar 1 liter kantareller eller trattkantareller 1 knippa persilja och gärna lite färsk koriander vinägrettdressing GÖ R S Å HÄR : 1. Skala och skiva rödbetor, morötter, selleri, palsternackor och lök. 2. Ansa och skiva purjolöken. 3. Koka alla grönsaker i buljongen i ca 15 minuter. 4. Häll av cirka hälften av buljongen och spara resten. 5. Mixa grönsakerna i en matberedare till en slät puré. Häll tillbaka i kastrullen och späd med den resterande buljongen. Smaka av och krydda. 6. Ansa, dela och fräs svampen i lite matfett i en stekpanna tills det börjar knäppa i svampen. Ta av. 7. Skölj persiljan och koriandern. Ta bort de grova stjälkarna. Lägg ner kryddorna i vinägretten en stund. 8. Vänd ner kantarellerna i soppan och servera. Dekorera med marinerad persilja och koriander och ev rotfruktskulor.
Buffé Sida 9
Buffé Sida 10
Buffé Sida 11
Buffé Sida 12
Buffé Sida 13
Buffé Sida 14
Buffé Sida 15
Buffé Sida 16
Buffé Sida 17
Buffé Sida 18
Buffé Sida 19
Buffé Sida 20
Buffé Sida 21
Buffé Sida 22
Buffé Sida 23
Buffé Sida 24
Buffé Sida 25
Buffé Sida 26
Buffé Sida 27
Buffé Sida 28
Buffé Sida 29
Buffé Sida 30
Buffé Sida 31
Buffé Sida 32
Buffé Sida 33
Buffé Sida 34
Buffé Sida 35
Buffé Sida 36
Buffé Sida 37
Buffé Sida 38
Buffé Sida 39
Buffé Sida 40