Loading...
Buffé 1
Buffé Sida 2
Buffé Sida 3
Buffé Sida 4
Buffé Sida 5
Buffé Sida 6
Buffé Sida 7
Buffé Sida 8
Buffé Sida 9
Buffé Sida 10
Buffé Sida 11
Buffé Sida 12
Buffé Sida 13
Buffé Sida 14 Kungligt småvarmt Prinskorv är en ma
jestätisk aptitretare till champagnen på jul- eller nyårsafton. Rulla in korvarna i Sara Lee Smördeg, nyp till och grädda i ugn ca 10 min på 210°C. Variera med oliver, dadlar eller blåmögelost. Familjens egna efterrättspajer Ingen älskar allt. Men alla älskar något. Särskilt när det gäller efterrätter. Rädda julefriden och låt alla göra sin egen favorit. Klä småformar med Sara Lee Smördeg. Grädda på 210°C i ca 10 min. Fyll pajskalen med frukt, bär, nötter eller godis. Riv över vit choklad och grädda i 5 min till. Servera med vaniljglass. 6 laxar i en laxask? Vad gör man med all lax efter julafton? Eller jul- skinkan? Bjud på en smarrig laxpaj eller en klassisk Quiche Lorraine! Sara Lee Mördeg gör halva jobbet – recepten finns på saraleesweden.se Sara Lee Smördeg och Sara Lee Mördeg Med våra färdiga degar slipper du allt det tråkiga i julstöket. Allt det roliga lämnar vi till dig – lyxiga julpajer, smaskiga efterrätter och spännande aptitretare. Recept hittar du på saraleesweden.se
Buffé Sida 15
Buffé Sida 16
Buffé Sida 17
Buffé Sida 18
Buffé Sida 19
Buffé Sida 20
Buffé Sida 21
Buffé Sida 22
Buffé Sida 23
Buffé Sida 24
Buffé Sida 25
Buffé Sida 26
Buffé Sida 27
Buffé Sida 28
Buffé Sida 29
Buffé Sida 30
Buffé Sida 31
Buffé Sida 32
Buffé Sida 33
Buffé Sida 34
Buffé Sida 35
Buffé Sida 36
Buffé Sida 37
Buffé Sida 38
Buffé Sida 39
Buffé Sida 40