Loading...
Buffé 1
Buffé Sida 2
Buffé Sida 3
Buffé Sida 4
Buffé Sida 5
Buffé Sida 6
Buffé Sida 7
Buffé Sida 8
Buffé Sida 9
Buffé Sida 10
Buffé Sida 11
Buffé Sida 12
Buffé Sida 13
Buffé Sida 14
Buffé Sida 15
Buffé Sida 16
Buffé Sida 17
Buffé Sida 18
Buffé Sida 19
Buffé Sida 20
Buffé Sida 21
Buffé Sida 22
Buffé Sida 23 Matsnack Vardagsmat: Vi brukar ha nå
got hum om vad det ska bli dagen innan, men vi gör ingen planering. Vi har försökt ha matråd och göra veckomeny, men det faller efter bara en vecka. Något jag lärt mig tycka om: Oliver. Panikmat: Spagetti och köttfärssås. Äter vid teven: Ja, ibland på fredagarna om vi ska titta på något särskilt. Regler vid matbordet: Alla ska ha ätit färdigt innan någon lämnar bordet. Hälsosamt: Vi äter hemlagat och alltid något grönt. Alla äter frukost ordentligt och vi äter regelbundet för att inte dyka ner i kakpaketet om man är hungrig. Inte nu igen-mat: Tacos. Vardagsfavoriter: Fläskkött, vi köper kött av en bonde. Och så blir det mycket färs – biffar, köttbullar och köttfärslimpa. Värsta uppgiften i köket: Skala potatis. Frukost i en perfekt värld: Hemmagjord müsli, färsk frukt, naturell yoghurt och lite honung att ringla över. Värsta matminnet: På en camping i England bjöd en gubbe in oss till sin trånga husvagn på steak and kidney pie och ingen av oss kunde äta. Bästa matminnet: När jag varit ute och paddlat och åt stekt burkskinka och potatis. Fantastiskt gott! Fredagsgott: Gärna popcorn. Ungarna brukar göra milkshake, eller så blir det fruktsallad. BUFFÉ 9 • 2007 23
Buffé Sida 24
Buffé Sida 25
Buffé Sida 26
Buffé Sida 27
Buffé Sida 28
Buffé Sida 29
Buffé Sida 30
Buffé Sida 31
Buffé Sida 32
Buffé Sida 33
Buffé Sida 34
Buffé Sida 35
Buffé Sida 36
Buffé Sida 37
Buffé Sida 38
Buffé Sida 39
Buffé Sida 40