Buffé 1
FRUKOST En godare morgon FRENCH TOAST MED RICOTTA
OCH BÄR GÖR SÅ HÄR En enkel väg till högre livskvalitet: ledig morgon, ingen stress och dessa recept som gör dig till ett frukostproffs. RECEPT SOFIA NILSSON STYLING CHARLOTTA NORLÉN FOTO FANNY HANSSON 8 skivor ljust surdegsbröd 1 dl ricotta 1 dl marmelad eller sylt 2 ägg 2 dl mjölk 1 krm salt 2 msk smör ½ dl strösocker bär och lönnsirap eller honung till servering 11 BUFFÉ #12/2018 1. Bred ricotta och marmelad eller sylt på fyra av brödskivorna. Lägg på de resterande brödskivorna och tryck ihop lite. 2. Vispa ihop ägg, mjölk och salt. Doppa brödet i äggsmeten. 3. Stek brödskivorna i smör på medelvärme tills de får fin färg på båda sidor. Dela på mitten och doppa i socker. Toppa med bär och lönnsirap eller honung. 4 PERSONER / 15 MIN INGREDIENSER